15.3.2016 15:27

Επιτάχυνε την καρατόμηση

Μάτι έβγαζε η αδυναμία συνεργασίας του κυβερνητικού βουλευτή με τον τ. διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων. Σε μια σειρά από κρίσιμα υγειονομικά ζητήματα οι Ανδρ. Μιχαηλίδης και Ν. Καρβούνης απλούστατα ήταν αδύνατον να συνεργαστούν. Αποκορύφωμα η αίσθηση που είχε σχηματισθεί σε όλο τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ πως ο διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ «έκανε πλάτες» στον τ. διοικητή του «Σκυλιτσείου» Γ. Επιτροπάκη ή η αδυναμία του κ. Καρβούνη να επιβάλλει λύσεις στο ακανθώδες ζήτημα υγειονομικής θωράκισης της Αμανής και διαρκώς να βρίσκεται εκτεθειμένη η κυβέρνηση.

Ουκ ολίγες φορές ο βουλευτής Χίου είχε διαμαρτυρηθεί εντονότατα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τον κ. Καρβούνη και τελικώς όλα συντείνουν πως οι φωνές Μιχαηλίδη συνέβαλαν καθοριστικά στην αποπομπή του. Τώρα ο βουλευτής τρέφει τουλάχιστον ελπίδες συνεννόησης με την αντικαταστάτρια του, που κατά την πρόταση του υπουργού Υγείας θα είναι η εντατικολόγος του «Λατσείου» Κέντρου Εγκαυμάτων του «Θριάσιου» Νοσοκομείου, Όλγα Ιορδανίδου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ