29.10.2013 17:59

Έπαινο από Ντόρα για Τριανταφυλλο!

Την περασμένη Τρίτη το βράδυ, η Εθνική Αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στην οποία μετέχει και ο βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος, παρέθεσε γεύμα στο Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θόρμπγιορν Γιάγκλαντ, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Κύριο θέμα της συνάντησης, για το οποίο τοποθετήθηκε και ο βουλευτής, ήταν η μετανάστευση και ειδικότερα, οι από ανατολάς μεταναστευτικές ροές, «οι οποίες αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο», όπως τόνισε ο Κώστας Τριαντάφυλλος. Συνεχίζοντας, με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Τελωνείο και το Λιμεναρχείο της Χίου, πριν λίγες μέρες, υπογράμμισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και τόνισε ότι πρέπει να ανατραπεί το στερεότυπο ότι η ελληνική κοινωνία είναι ρατσιστική, έπειτα από τα πρόσφατα γεγονότα με τη Χρυσή Αυγή, με αφορμή τη συμπεριφορά της τοπικής κοινωνίας απέναντι στο φαινόμενο, το οποίο μεταφράζεται με την προσφορά της Εκκλησίας, του Στρατού και των Χιωτών στη σίτιση, την περίθαλψη και την εθελοντική προσφορά βοήθειας στους ανθρώπους αυτούς, που έρχονται παράνομα στη Χίο.

Τέλος, ο Κώστας Τριαντάφυλλος επανέλαβε αυτό που επανειλημμένα έχει δηλώσει, ότι το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης πρέπει να αντιμετωπιστεί σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Να σημειωθεί ότι στο ίδιο γεύμα, η Ντόρα Μπακογιάννη, επικεφαλής της Εθνικής Αντιπροσωπίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, είπε τα καλύτερα για τον Κώστα Τριαντάφυλλο.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ