6.8.2018 6:26

Εντελώς … στον κόσμο της

Στοιχείο αποδεικτικό ότι τα στελέχη της βρίσκονται πια σε ένα δικό του κόσμο είναι η πεποίθηση τους ότι όλα βαίνουν καλώς.

Αστραπόβροντα τους λες ότι ρίχνει, ηλιοφάνεια βλέπουν εκείνα. Μια μόνο ματιά στις αναρτήσεις τους στο fb είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της πλάνης τους και της αλαζονείας τους.

Τη φωτογραφία που βλέπουμε ανήρτησε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καρατζάς. Είναι μια ειδική σήμανση για το πώς κανείς μπορεί να προσανατολιστεί καλύτερα και να βρει τον Κάμπο. Όμορφη κίνηση κι απαραίτητη, δεν λέω, όμως εδώ το σπίτι σου έχει πάρει φωτιά κι εσένα σε νοιάζει μην τυχόν και λερωθούν οι κουρτίνες… Μια απ’ τα ίδια ο Καραμανής. Για αυτόν η παρουσία του στο Δήμο άνοιξε κι έκλεισε με τις «γαλάζιες σημαίες» και το seatrack. Άλλα θέματα δεν υπάρχουν…

Ο Καρατζάς, ο Καραμανής κι άπαντες εκεί μέσα παρουσιάζουν τις μικροκινήσεις τους με τρόπο σαν να θέλει να τους πεις μπράβο. Να το πεις χίλιες φορές, μα να παραδεχτείς ταυτόχρονα ότι κάτι δεν πάει καλά σε συνολικότερο επίπεδο και να ασχοληθείς πως θα το φέρεις στον … ίσιο δρόμο.

Εδώ οι … συγχωρεμένοι το βιολί τους. Όλα για εκείνους πάνε πρίμα κι επειδή ολάκερη την κοινωνία δεν είναι εφικτό να την τρελάνουν, βρήκε η κοινωνία τη λύση να τους … συγχωρέσει ως μια μικρή νεανική παρένθεση, που όμως δεν είναι σε θέση να εμποδίσει την ανανέωση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ