28.2.2017 10:52

Εντέλλεστε Βρονταδούσων

Ως φήμη των τελευταίων ωρών κυκλοφόρησε ότι ο δήμαρχος προτίθεται να προτείνει στον μέχρι σήμερα αντιδήμαρχο Βόρειας Χίου, Ματθ. Φαφαλιό, τον περιορισμό του σε καθήκοντα εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για την Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης.

Πρακτικά για το Ματθαίο διαφοροποίηση δεν υπάρχει καθώς, ως συνταξιούχος, προσέφερε άμισθες υπηρεσίες αντιδημάρχου. Ουσιαστικά έβαζε και από την τσέπη του.

Η φήμη πάντως έχει ξεσηκώσει τους Βρονταδούσους, οι οποίοι αισθάνονταν … ακέφαλοι επί μακρόν, μέχρι που πριν λίγο διάστημα στον Ματθαίο ανατέθηκαν καθήκοντα επίβλεψης και του Βροντάδου. Τους τελευταίους μήνες έχουν κάπου να πουν τον πόνο τους και φυσικά έχουν διαπιστώσει διαφορές στις παρεμβάσεις καθημερινότητας. Φοβούνται ότι η υποβάθμιση τίτλου του Μαθιού υποβαθμίζει γενικότερα την προσπάθεια να δοθεί προσοχή στο Βροντάδο και άρχισαν ήδη τις μουρμούρες…

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ