21.5.2013 15:08

Ενδιαφέρον

Από τις φωνασκίες Λαφαζάνη και την αναπάντεχη διαφοροποίηση Γλέζου επισκιάστηκε η προσπάθεια Τσίπρα να βάλει τέλος στις συνιστώσες και να μετατρέψει το ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα.
Κακώς λέω ΣΥΡΙΖΑ. Απαραίτητο συμπλήρωμα το Ενιαίο Κοινωνικό Μέτωπο, με το οποίο συνέπραξε στις περασμένες εθνικές εκλογές και συνεχίζουν μαζί να πορεύονται. Για αυτό και προκαλεί εντύπωση ότι δεν ακούστηκε επαρκώς η φωνή του πρωτεργάτη του τελευταίου, Αν. Κοτσακά.
Αν δηλαδή ο πρώην υπουργός θεωρεί ότι ήγγικεν η ώρα μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα και ποια θα είναι, υπό το πρίσμα αυτό, η απόφαση του Ενιαίου Κοινωνικού Μετώπου. Θυμάμαι προεκλογικά ο Αντώνης να επιμένει ότι το Ενιαίο Κοινωνικό Μέτωπο θα διατηρήσει τα ατόφια, διακριτά χαρακτηριστικά του και μετά τις εκλογές. Πόσο η επιθυμία αυτή υπηρετείται από τη γραμμή ενοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα; Θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον να το μαθαίναμε.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ