Παραπολιτικά

16/6/16 18:18

τελ. ενημ.: 16/6/16 18:18

Ενδείξεις πιο ποιοτικού τουρισμού

* ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΧΙΟ

Φαντάζει κάπως παράλογο και συνάμα ελπιδοφόρο. Τις εποχές που ο τουρισμός στοιχειωδώς … έσταζε και δρόσιζε ορισμένες επιχειρήσεις αυτού του τόπου ακολουθούσαμε συνταγές της πεπατημένης. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το … room to let μας. Τώρα που δεν πετά ούτε … τουριστική μύγα στο νησί κάτι διαφορετικό πάει να γίνει.

Το πρακτορείο τουρισμού chios unexplored προσφέρει βιωματικά φυσιολατρικά ταξίδια, με επίκεντρο την άγνωστη ακόμα και στους Χιώτες βόρεια Χίο. Για να μπαίνουμε στο πνεύμα για το προσεχές Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (18 – 20 Ιουνίου) έχει ετοιμάσει ελκυστικότατη προσφορά για Mountain Bike στην ακτογραμμή της Βόρειας Χίου που περιλαμβάνει: σεμινάριο level 1 και δύο διανυκτερεύσεις στη Βολισσό!
Συγκεκριμένα δύο διανυκτερεύσεις στη Βολισσό σε παλιά πετρόκτιστα σπίτια, εκπαίδευση και ποδηλατάδα με πιστοποιημένους οδηγούς ορεινής ποδηλασίας, μόνο 69 ευρώ το άτομο!
Κρατήσεις γίνονται μέχρι και σήμερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@chiosunexplored.gr, τηλ 6934605011.

Προσπάθειες στα σπάργανα μεν, που πάντως αποδεικνύουν ότι έχουμε τελικά την ικανότητα να σχεδιάσουμε έναν κάπως διαφορετικό τουρισμό. Αρκεί να εμπεδώσουμε ότι ο τουρισμός έπαψε να είναι μόνο … μαμ, κακά και νάνι.. 

Δείτε επίσης