11.3.2016 16:55

Ελέγχονται πλήρως...

Νέα ήθη και έθιμα στην διαφάνεια και την παροχή δημόσιων πληροφοριών φέρνει η ΔΕΗ. Εδώ και λίγες ημέρες έχει απαγορεύσει στα τοπικά στελέχη της Επιχείρησης να παραχωρούν πληροφορίες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναφορικά με ζητήματα που προκύπτουν, όπως για παράδειγμα η συσκότιση του παραλιακού μετώπου, ενώ ζητούν οποιοδήποτε αίτημα για απάντηση της εταιρίας να μεταβιβάζεται στην Αθήνα στα κεντρικά και από εκεί θα επιστρέφει επίσημη απάντηση...

Αν αυτός ο τρόπος είναι βολικός για την διοίκηση της ΔΕΗ προκειμένου να μην απαντά τίποτα και προφανώς ποτέ, τότε τον στόχο της τον πέτυχε. Αν πάλι θεωρούν ότι για την λάμπα στον Καρφά είναι δεδομένο να λαμβάνει γνώση η διοίκηση στην Αθήνα, πάλι ορθώς έπραξε.

Από την πλευρά μας τα κακώς και τα καλώς κείμενα θα επισημαίνονται και θα γράφονται καθημερινά, με ή χωρίς την άποψη της εταιρίας αφού έτσι το επιλέγει. Προφανώς όμως, και ας το αντιληφθούμε όλοι, οι συνήθειες της κυβέρνησης για τον «έλεγχο» σε οτιδήποτε της ασκεί κριτική, βρίσκουν αντιγραφείς και μάλιστα κάκιστους. Ακόμη και στη ΔΕΗ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ