3.2.2017 11:58

Έκλεψαν τις εντυπώσεις

Σβάρνα τους πολιτικούς αρχηγούς πήραν οι δήμαρχοι κι ο Μαν. Βουρνούς κάποιους από αυτούς είχε την τύχη να τους γνωρίσει για πρώτη φορά. Οι εντυπώσεις; Ο δήμαρχος Χίου ενθουσιάστηκε από δυο. Τον Κυρ. Μητσοτάκη και το Δημ. Κουτσούμπα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίστηκε στη συνάντηση πλήρως ενημερωμένος, φάνηκε εκ μέρους του προεργασία και έδωσε συγκεκριμένες και σαφείς κατευθύνσεις. Άμεση αποσυμφόρηση, ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και σοβαρή φύλαξη των θαλασσίων συνόρων. Ειδικά για το τρίτο επέμεινε ότι θα είναι βασική πολιτική μιας κυβέρνησης της Ν.Δ.. «Τι πάει να πει τα θαλάσσια σύνορα είναι ευάλωτα; Είναι σύνορα και προστατεύονται εξίσου αποτελεσματικά», ανέφερε. 

Ο γραμματέας του ΚΚΕ από την πλευρά του κατέπληξε το Μαν. Βουρνού γιατί κάθε αίτημα των δημάρχων ο Δημ. Κουτσούμπας ενημέρωνε ότι το έχει ασπαστεί ή προβλέψει κάποια χρόνια πριν. «Αυτό το λέγαμε το 2014. Αυτό το είχαμε προβλέψει το 2008 και πάει λέγοντας», έλεγε σε συνεργάτες του με την επιστροφή του από την Αθήνα ο δήμαρχος, προσθέτοντας ότι, αν ξαφνικά έρχονταν από έναν άλλο πλανήτη και συμμετείχε στις συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών, με το ΚΚΕ θα ταυτίζονταν! 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ