12.2.2016 15:11

Εισαγγελικοί τόνοι και … αλισβερίσια

Ξέρετε τι διαισθάνομαι; Πως όσο περνά ο καιρός κι απομακρυνόμαστε από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, τόσο το «δίδυμο» Βουρνού – Λαμπρινούδη μετατρέπει σε άβυσσο την απόσταση που τους χωρίζει. Λογικά, με το χρόνο και την πιο συχνή επαφή να καταπραΰνουν τις αρχικές διαφορές, πολλοί πίστευαν πως μεταξύ τους θα στήνονταν μια γέφυρα κατανόησης. Δεν είναι εύκολος ο ρόλος του δημάρχου, σε τούτο μάλλον συγκλίνουν. Πέραν τούτου ουδέν.

Η σχέση τους ρευματοδοτείται από ηλεκτροφόρα καλώδια, αυτό φαίνεται πια σε κάθε τους κοινή παρουσία. Η αφορμή της υπόμνησης δόθηκε στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, όταν, με αφορμή τη μελέτη για το γήπεδο των Καρυών και μια σειρά μελέτες ο Πολύδωρος κατήγγειλε τη δημοτική αρχή ότι έχει αλισβερίσι με μηχανικούς, για αυτό και επιδίδεται σε μελέτες, που, κατά τη γνώμη του, έχουν υπέρογκο προϋπολογισμό.

Τότε ήταν που εξεράγη ο Βουρνούς, ως και ο πάντοτε νηφάλιος Στρ. Γδύσης. «Να καταθέσεις στοιχεία άμεσα. Να τα προσκομίσεις στον Εισαγγελέα. Αν δεν το κάνεις εσύ, θα υποχρεωθώ να καταφύγω εγώ για να προασπίσω το κύρος το δικό μου και των μελών του Συμβουλίου», απάντησε ο δήμαρχος, ο οποίος, από ό,τι φαίνεται, είναι αποφασισμένος να μη σηκώσει μύγα στο σπαθί του σε μομφές διαφθοράς.

Θα έχει ενδιαφέρον αν θα δοθεί συνέχεια ή αν απλά γίναμε μάρτυρες ενός μόνο επεισοδίου μιας παράστασης με συνέχειες. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ