4.9.2017 15:07

Είμαι πολύ ωραίος; Βεβαίως, βεβαίως...

Για την τάση του Ομηρείου να δουλέψει υποδειγματικά νομίζω πως θα κουράσω αν ξανααναφερθώ. Ευχής έργον να δούλευε με την ίδια αντίληψη συνεργασίας όλη η δημοτική μηχανή.

Η διαδικτυακή παρουσία του Κέντρου, ωστόσο, δεν διεκδικεί Oscar. Γραφιστικά μετριότατη, θέλει δουλίτσα ακόμα και λογικά θα αποτελέσει μέριμνα μιας βελτίωσης της από τη διοίκηση, μόλις βάλει σε τάξη άλλους μπελάδες με πιεστικότερες απαιτήσεις.

Θαύμαζα, ωστόσο, την Πέμπτη το απόγευμα το βομβαρδισμό θετικών αξιολογήσεων της διαδικτυακής παρουσίας του Κέντρου από σημαίνοντα στελέχη της δημοτικής αρχής. Σε διάστημα περίπου δεκαλέπτου τον τόνο έδωσε ο Γ. Καραμανής. Ακολούθησε ντόμινο. Ιακ. Αμύγδαλος, Γ. Κερμπάτσος, Ηλ. Φόρος και δεν ξέρω πόσοι άλλοι ακόμα, γιατί κάπου εκεί ... αποσυνδέθηκα.

Έχει κι άλλες ωραίες στιγμές αυτοϊκανοποίησης η στενή παρακολούθηση τις διαδικτυακής συμπεριφοράς των παιδιών της δημοτικής αρχής.  Παρακολοθούσα, επί παραδείγματι, την προσπάθεια του Δημ. Καράλη να τουμπάρει τις εντυπώσεις της κοινωνίας για την κατάσταση της Σούδας, αλλάζοντας τροπάριο και φορτώνοντας στον «π» προσπάθεια κακοποίησης της εικόνας του νησιού. Ευθύς αμέσως like από το ... σιαμαίο. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα ο Γ. Καραμανής κοινοποιούσε την ανάρτηση Καράλη. Κι εκείνος ανταπέδιδε κι επιβράβευε με νέο like την αναδημοσίευση των δικών του σκέψεων.

Κάποιος να πει στα παλικάρια ότι η διοίκηση είναι πολύ σοβαρότερη υπόθεση για να την ορίζουν ως παιχνιδάκι διαδικτυακής αυτοϊκανοποίησης. Και ότι, τέλος πάντων, αν ψοφούν για like, τα δικά τους τα βλέπει η μέρα και γελά...  

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ