23.2.2017 17:19

Δύσκολη η συμμετοχή

Συνεχείς ματιές στον … πάγκο της δημοτικής πλειοψηφίας ρίχνει τις τελευταίες ώρες ο Μαν. Βουρνούς. Πρώτος στη λίστα … ανίχνευσης των προθέσεων του βρέθηκε ο Παν. Παππής. Ο δήμαρχος θέλησε να αποσαφηνίσει αν στο δεύτερο μισό της δημοτικής θητείας ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος θέλει να διαδραματίσει ρόλο από πιο καίρια θέση.

Για το σκοπό αυτό οι δυο τους συναντήθηκαν την περασμένη Δευτέρα, μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αντάλλαξαν απόψεις, με το δήμαρχο να περιμένει από τον Παν. Παππή απάντηση στο προαναφερόμενο ερωτηματικό.

Ο Καρδαμυλίτης δημοτικός σύμβουλος στην ανάλυση του επέμεινε ότι, πριν δώσει την οποιαδήποτε απάντηση, θα ήθελε δεσμεύσεις ότι χτίζεται ένα ομαδικό πνεύμα διοίκησης, στο οποίο κι εκείνος θα έχει το ρόλο του. «Είναι διαχρονική προϋπόθεση για μένα», εξήγησε στο Μαν. Βουρνού, παραπέμποντας τον στην εποχή συμμετοχής του στην ομάδα διοίκησης του Δήμου Καρδαμύλων επί θητείας Β. Μελιτζάνη.

Ο δήμαρχος δεν είχε κάτι … ετοιμοπαράδοτο να παρουσιάσει, δεδομένου ότι τώρα σχεδιάζει τη νέα μορφή διοίκησης, οπότε μάλλον το ενδεχόμενο συμμετοχής του Παππή με πιο ενεργή ανάμειξη στο δημοτικό κορμό θα πρέπει να απομακρύνεται. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ