5.11.2014 18:25

Διπλής όψεως

Ήταν μάλλον αναμενόμενη η ψυχρή μετεκλογική αντίδραση του επί χρόνια «πρώτου βιολιού» στη βόρεια Χίο, Γιώργου Χρίτη, μετά την κατάρρευση της δημοτικής αρχής Λαμπρινούδη.

Ο πρώην δήμαρχος και μετέπειτα αντιδήμαρχος το πήρε κατάκαρδα – δεν είχε γνωρίσει ποτέ και τη γεύση της ήττας άλλωστε – και κρατά μούτρα επί δικαίων και αδίκων πιστεύοντας ότι του την έφεραν. Εξαφανισμένος από κάθε δημόσια συζήτηση για την Αμανή αποτραβήχτηκε στα χόμπι του και τα χωράφια του. Η απόκοσμη και κατακριτέα στάση του γλυκαίνεται όμως μόλις καταλάβει ότι είναι πρακτικά χρήσιμος. Και στη φωτιά του Αγίου Γάλακτος έπεσε κι ο ίδιος μέσα, όπως έκανε πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, και στο σοβαρό πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζει τελευταία η Βολισσός φροντίζει να συμπαρίσταται με τις τεχνικές γνώσεις που έχει αποκτήσει όσο μπορεί στον πάρεδρο του χωριού.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ