30.1.2014 14:53

Δίνει την … ευχή του;

Βαριά η καλογερική της ανεξαρτησίας. Όσοι κάποτε τη δοκίμασαν και επέμειναν μέχρι τελικής πτώσεως (βλ. Γ. Κολλιάρος παλιότερα στην Ιωνία ή Νέα Αντίληψη στον αρχικό Δήμο Χίου) έχουν εμπειρίες άφθονες να διηγηθούν.
Ο Γιάννης Χαλιορής μια παραπάνω, καθώς και τη μια μορφή της είδε στην πρώτη του απόπειρα και τη … μπασταρδεμένη, υπό την έννοια της σύμπλευσης με τη Ν.Δ. στη δεύτερη. Η γνώμη του δε αξίζει χρυσάφι για ένα λόγο περισσότερο. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις πραγματικές διαστάσεις του μηχανισμού Λαμπρινούδη.
Υπό το πρίσμα αυτό η φημολογούμενη προσέγγιση που έκανε στα στελέχη της νεοπαγούς «Πρωτοβουλίας» μπορεί να φανεί, σε επίπεδο μεταφοράς … τεχνογνωσίας, πολύ χρήσιμη για την ομάδα του Μαν. Βουρνού. Λέγεται ότι ο Γιάννης προσφέρθηκε να βοηθήσει σε πολλαπλά επίπεδα, βλέποντας στην ορμή των νέων στοιχεία από το δικό του προ ετών πάθος. Αν ευσταθεί μάλιστα ότι θα επιχειρήσει να μεταγγίσει μέρος του δυναμικού της «Νέας Αντίληψης» στην «Πρωτοβουλία» θα έχει διπλό ενδιαφέρον. Πρώτον για την ισχυροποίηση της νέας Κίνησης και δεύτερον για να φανεί αν η «Νέα Αντίληψη» έχει ακόμα στελέχη…

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ