27.2.2018 19:14

Διεκδικεί το … κόκαλο της Ν.Δ.

Λίγα χρόνια πίσω με τη βοήθεια της μηχανής του χρόνου. Δημοτική προεκλογική περίοδος. Σχέδια καταστρώνονται για το πώς η «Πρωτοβουλία» θα διατηρήσει την ακηδεμόνευτη πολιτικά ψυχή της, δίχως να ενοχλεί τον αιμοδότη κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ.. Μια τέτοια φωτογραφία δεν θα είχε ποτέ τη συγκατάθεση του Μαν. Βουρνού την περίοδο εκείνη.

Σήμερα ο δήμαρχος Χίου φωτογραφίζεται με καμάρι, ίσως ο μόνος κομματικά ανένταχτος των συνδαιτυμόνων. Το επιτελείο του έχει πετύχει να αλώσει τον κομματικό μηχανισμό της ΝΟΔΕ. Σπηλιόπουλος, Καμπούρης, Αμύγδαλος και αιχμή του δόρατος ο Πρ. Μανωλάκης να φέρνει στο γραφείο του όποιον … αντιφρονούντα πιστεύει ότι μπορεί να μπατάρει.

Ο Μαν. Βουρνούς, ολοφάνερα πια, θα διεκδικήσει το … κόκαλο του χρίσματος της Ν.Δ. στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Συμπαραστάτη στην προσπάθεια θα έχει και τον πρόεδρο του Πυργιού. Για όσους ξέρουν ο Ηλίας Παπαδόπουλος είναι … βαρυκόκαλος στον κομματικό μηχανισμό. Δεν του φαίνεται, αλλά η γνώμη του καθορίζει περισσότερα από όσα κάποιοι άλλοι νομίζουν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ