13.3.2014 14:47

Δεν υπάρχει ανησυχία

"Η καχυποψία του ενός για τις κινήσεις του άλλου λειτουργεί ως τον χειρότερο δυνατό σύμβουλο"

Παρωπίδες δε φορούν στο συνδυασμό Γιακαλή για να έχουν την απαίτηση από τον Πολύδωρο να βγει μαζί τους στο μπαλκόνι ή να κάνει ειδικές αναφορές στην παρουσία σύσσωμης της ομάδας Γανιάρη στην πρόσφατη εκδήλωση του.

Ξέρουν πολύ καλά ότι τα πεσμένα κομματικά τείχη δεν μπορούν πια να παρεμποδίσουν τις υπόγειες διαδρομές μεταξύ όλων των συνδυασμών, νοιώθουν όμως ότι ο δήμαρχος αναγνωρίζει πως ο ίδιος πρέπει να κινηθεί.

Το εισπράττουν βλέποντας την επιμονή του σε συνάντηση μεταξύ του Κ. Τριαντάφυλλου, του Χρ. Κριμιζή, του Κ. Γανιάρη και εκείνου. Διαισθάνονται ότι στην αντίστοιχη εκδήλωση Γανιάρη κι ο Πολύδωρος με την ηγετική ομάδα του θα βρεθούν στην πρώτη θέση κι ούτε εκείνοι θα εκφράσουν τη δυσφορία τους από το γεγονός ότι ο αντιπεριφερειάρχης δεν θα κάνει ειδική μνεία στην παρουσία τους, όπως άλλωστε δεν την εξέφρασε όταν πρόσφατα ο Γιακαλής ρωτήθηκε αν θα πάει «σετάκι» με τον Λαμπρινούδη και απέφυγε να απαντήσει.

Είναι πια τόσο εύθραυστες οι ισορροπίες, είναι τόσο διαπερατά τα όρια μεταξύ των συνδυασμών, που η καχυποψία του ενός για τις κινήσεις του άλλου λειτουργεί ως τον χειρότερο δυνατό σύμβουλο.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ