28.3.2013 16:29

Δεν του πάει

Όταν η διανομή ρόλων σε ένα δημοτικό σχήμα γίνεται με μοναδικό κριτήριο κανένας να μη θεωρηθεί ότι ρίχνεται, έρχονται πολύ σύντομα οι συνέπειες. Εδώ και δυο χρόνια μια πολύ κομβικής σημασίας δημοτική υπηρεσία, η Δημοτική Αστυνομία, παραμένει ακέφαλη πολιτικά. Εγκατέλειψε πριν καν ξεκινήσει ο Λ. Ροδίτης, δεν επιτράπηκε η επίσημη συμμετοχή του Π. Περρίκου και επιστρατεύτηκε η λύση Μούνδρου για το υπόλοιπο της δημοτικής θητείας.

Έχω, όμως, την αμυδρά εντύπωση ότι ούτε ο Κωστής ρωτήθηκε αν του κάνει κέφι η ενασχόληση με το αντικείμενό, για αυτό εξάλλου και δεν εμφανίζεται προς τα εκεί, ούτε για την τυπική καλημέρα. Η Δημοτική Αστυνομία επί της ουσίας διευθύνεται από το υπηρεσιακό δίδυμο Σαραντάκη – Χωριατάκη, το οποίο καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις. Είναι όμως η ενδεδειγμένη λύση να μην υπάρχει πολιτικός σχεδιασμός για ένα τόσο ευαίσθητο πόστο;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ