13.5.2015 16:20

Δεν έλιωσε ο πάγος

Έχει πυροδοτηθεί έντονα το κλίμα στις σχέσεις του Στ. Καμπούρη με το Μαν. Βουρνού για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ο δημοτικός σύμβουλος Καμποχώρων έχει κάνει την επιλογή να έχει πιο ψηλά από τους συναδέλφους του τον πήχη της αντιπαράθεσης με τη δημοτική αρχή, σχεδόν από τις πρώτες μέρες της εκλογής της.

Την ψυχρότητα επαύξησε ένας έντονος φραστικός διαπληκτισμός τους σε μια από τις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τη συντηρεί η πρόθεση της δημοτικής αρχής να αποσύρει το Δήμο από την «Αμφυκτιωνία», με το πρόσχημα ότι κάνει μάζεμα των εξόδων.

Βουρνούς και Καμπούρης είχαν τη δυνατότητα να επιχειρήσουν εξομάλυνση των σχέσεων τους στη Χαλκιδική. Κυκλοφόρησαν στο ίδιο αυτοκίνητο, καθώς ο Στέλιος είχε την ευγένεια να προτείνει στο δήμαρχο να μεταφέρονται από κοινού με το όχημα που νοίκιασε, από όσο όμως είμαι σε θέση να ξέρω αυτή η συνύπαρξη … στα ξένα δεν διευκόλυνε σημαντικά την πλήρη αποκατάσταση των σχέσεων. Δεν θα με εκπλήξει προσωπικά να τους δω να τρώγονται σαν … τα κοκόρια σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ