5.6.2014 20:05

Δεν έχουν καμία ενημέρωση

• ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ως κεραυνό εν αιθρία υποδέχτηκαν το χθεσινό δημοσίευμα του «π» ότι η Συγγρού έχει καταλήξει να μην εμποδίσει το Στ. Κάρμαντζη να παραμείνει στη θέση του αντιπεριφερειάρχη οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του βουλευτή. Και τούτο γιατί δεν υπάρχει καμία ένδειξη προθέσεων του κομματικού μηχανισμού, πολύ δε περισσότερο του ίδιου του Αντ. Σαμαρά.

Όπως από την πλευρά τους ισχυρίζονται, μολονότι ο βουλευτής έχει κάνει νύξη για την υπόθεση του σε στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, καταθέτοντας τους όλα τα δεδομένα, δεν έχει λάβει προς το παρόν απάντηση κι ο ίδιος εκτιμά ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο αν δεν περάσουν τουλάχιστον δυο μήνες.

Ο Στ. Κάρμαντζης εκτιμά ότι το ενδιαφέρον Σαμαρά επικεντρώνεται αυτή την περίοδο στη μορφή του νέου κυβερνητικού σχήματος, κυρίως όμως στις κινήσεις που θα γίνουν το αμέσως προσεχές διάστημα για να πείσουν την κοινωνία ότι η κυβέρνηση έλαβε το μήνυμα της κάλπης και είναι σε ετοιμότητα να το διαχειριστεί πλήρως, προκειμένου να το ανατρέψει.

Με απόλυτη εμπιστοσύνη στην απόφαση του πρωθυπουργού, θεωρούν ότι δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να φανερώσει τις προθέσεις του για την «υπόθεση Χίος» μέσω διαρροών, αλλά θα σεβαστεί απόλυτα εκείνον από τον οποίο ζητήθηκε να εξαντλήσει κάθε ικμάδα προκειμένου να τοποθετηθεί γαλάζιο χρώμα στο χάρτη του Βορείου Αιγαίου τη βραδιά των περιφερειακών εκλογών και πρώτα σε εκείνον θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση. «Ο Σαμαράς έχει όλα τα δεδομένα στα χέρια του. Τα γνώριζε και πριν και μετά τις περιφερειακές εκλογές. Έχει αποδείξει ότι διαθέτει το κριτήριο να λάβει την καλύτερη δυνατή απόφαση, συνεκτιμώντας τα πάντα», θεωρεί το επιτελείο Κάρμαντζη, που, προς το παρόν, οργανώνει το πολιτικό του γραφείο για να ανταποκρίνεται με επάρκεια στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ