16.4.2015 17:01

Δεν το αποχωρίζεται

Ολόκληρη Μεγαλοβδομάδα πέρασε κι ο αντιπεριφερειάρχης Χίου δεν έκανε δημόσια – θεσμική εμφάνιση σε κάποια από τις «μεγάλες» Εκκλησίες του νησιού. Εννοείται πως ο Στ. Κάρμαντζης δεν έχει υποβαθμίσει σε τόσο μεγάλο βαθμό τα θρησκευτικά του ελατήρια. Επέλεξε όμως – και πολύ ορθά έπραξε – να μείνει προσηλωμένος στο στασίδι που δεν αποχωρίζεται κάθε Κυριακή του χρόνου παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Βρέθηκε όλες τις Άγιες Μέρες πίσω από το αναλόγιο της χωριοεκκλησιάς των Καρυών, επικουρώντας στην τέχνη της ψαλτικής το μόνιμο ψάλτη του χωριού, που λογικό ήταν αυτές τις μέρες να χρειάζονταν ανάσες ξεκούρασης.

Θυμίζω για όσους το αγνοούν ότι ο Στ. Κάρμαντζης έχει σωρεία διπλωμάτων στην ψαλτική, τα έχει αφήσει όμως ανεκμετάλλευτα, αρνούμενος να πάρει τη θέση κάποιου άλλου επαγγελματία του είδους. Κάτι που οι χωριανοί του δεόντως το εκτιμούν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ