5.9.2014 12:37

Δεν αλλάζει άμεσα κάτι

Μια επιπλέον ευκαιρία στην Τεχνική Υπηρεσία να λειτουργήσει – και να παράξει ταυτόχρονα – με τη μορφή που διέθετε μέχρι σήμερα, είναι αποφασισμένος να δώσει ο πολιτικός της προϊστάμενος, Στρ. Γδύσης.
Η Τεχνική δούλευε ακέφαλη εδώ και δυο χρόνια, στην ουσία με τον υπηρεσιακό της διευθυντή υπεύθυνο κι αρμόδιο για τα πάντα. Ο Παν. Αποστολίδης, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, δεν πέτυχε σχεδόν ποτέ να την καθοδηγήσει, διαμορφώνοντας ο ίδιος μια δική του στρατηγική.
Κάποιοι θα προσδοκούσαν ότι η εκλογή της «Πρωτοβουλίας» θα συνοδεύονταν από αλλαγή μοντέλου, ίσως και προσώπων, στην κομβική δημοτική Υπηρεσία. Διαψεύδονται. Φιλοσοφία του Στρ. Γδύση είναι ότι δεν προβαίνεις σε ακαριαίες τομές, πριν διαπιστώσεις την ευελιξία δομών και προσώπων να αφομοιώσουν ένα νέο τρόπο λειτουργίας. Έτσι, δεν πρόκειται κάτι να αλλάξει άμεσα στην Τεχνική. Θα πορευτεί ως έχει, με το Λ. Τσακό στο υπηρεσιακό πηδάλιο, απλά με πολιτική συγκατοίκηση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ