6.5.2014 22:52

Το δείχνει στην πράξη

Ήταν εμφανές από την απόφαση του και μόνο να δεσμευτεί για τη μόνιμη παρουσία του στις Οινούσσες ότι σκέπτεται διαφορετικά τη λειτουργία του Δήμου του ακριτικού νησιού ο Γ. Δανιήλ. Ξέρει ότι υπ’ αριθμόν μία απειλή για την Αιγνούσσα ήταν και παραμένει η ιδιότυπη απομόνωση της από τον υπόλοιπο νομό. Ήδη προεκλογικά ο υποψήφιος δήμαρχος απέδειξε ότι έχει στόχο να την καταπολεμήσει.

Με τις συναντήσεις του με τους υποψηφίους δημάρχους Χίου ανοίγει το δρόμο των επαφών προκαταβολικά, θέλοντας να δείξει ότι και μετεκλογικά στην ίδια ρότα θα πορευτεί, της συνεργασίας με το … μητρικό Δήμο Χίου και τις υπηρεσίες του, προκειμένου να αποκομίσει περισσότερα οφέλη για το νησί του. Μια μεθοδολογία απόλυτα σωστή, που δεν θα πρέπει λανθασμένα να ερμηνευτεί ως διάθεση εξάρτησης, μα ως μια πολιτική που μπορεί να ανοίξει δρόμους για το Δήμο Οινουσσών, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει ένα πολιτικό πρόσωπο που θα την εφαρμόσει. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ