19.5.2017 3:49

Βίντεο- Άγριος καυγάς μεταξύ Λαμπρινούδη – Μυριαγκού στο Δημοτικό Συμβούλιο

Σε άγρια κόντρα μεταξύ του συμβούλου της αντιπολίτευσης Βασίλη Μυριαγκού και του επικεφαλής του συνδυασμού του Πολύδωρου Λαμπρινούδη, μετατράπηκε η διαφωνία του πρώτου σχετικά με την απόφαση του συνδυασμού του να διαφοροποιήσει τη στάση του από το πόρισμα της διαπαραταξιακής επιτροπής του δήμου για το Μεταναστευτικό.

Στο άκουσμα των παρατηρήσεων του Βασίλη Μυριαγκού ο πρώην Δήμαρχος ύψωσε απότομα τους τόνους λέγοντας στον σύμβουλό του:

«Δεν θα ασχολούμαστε συνέχεια με εσένα. Πρόταση από τον συνδυασμό μας υπάρχει και έχει κατατεθεί γραπτά. Ψήφισε ότι καταλαβαίνεις. Να σέβεσαι τον αρχηγό του συνδυασμού σου», είπε ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης για να λάβει την απάντηση από τον Βασίλη Μυριαγκό : «Δεν ξέρεις τι ψηφίζεις. Έχεις καταλάβει τι ψηφίζεις;».

Προκειμένου τα πνεύματα να ηρεμήσουν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ι. Γεωργιάδης ανέλαβε πυροσβεστικό ρόλο στον εμφύλιο μεταξύ Λαμπρινούδη και Μυριαγκού.

Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι η διαμάχη είχε τελειώσει, κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας ο Β. Μυριαγκός θέλησε να δικαιολογήσει για ποιο λόγο ψηφίζει το αρχικό πόρισμα της διαπαραταξιακής χωρίς τις παρατηρήσεις του ίδιου του του συνδυασμού.

Ο Π. Λαμπρινούδης δεν έχασε την ευκαιρία και επιτέθηκε εκ νέου στον Βασίλη Μυριαγκό από το μικρόφωνο λέγοντας: «Σε ότι αφορά την τοποθέτηση του κου Μυριαγκού, λυπάμαι ειλικρινά γιατί προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει αδιέξοδο στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει προσωπικά στον συνδυασμό μας και ως εκ τούτου θα επανέλθουμε εξετάζοντας τη στάση μας αν θα συνεχίσει να είναι μέλος της παράταξής μας».

Τα λεγόμενα του πρώην Δημάρχου εξόργισαν τον κ. Μυριαγκό που λίγα δευτερόλεπτα απάντησε φωνάζοντας προς το μέρος του Πολύδωρου Λαμπρινούδη: «Την άλλη φορά όταν ήταν δήμαρχος με διέγραψε την ώρα του δημοτικού συμβουλίου. Απόφαση λοιπόν παίρνει ο συνδυασμός για το ποιον θα διαγράψει και ποιον όχι. Αυτά που έκανε ο Λουδοβίκος ο 14ος θα τα κάνεις για τον εαυτό σου. Γιατί θα βάλω κι εγώ θέμα να διαγράψουμε εσένα που δεν τηρείς αυτά τα οποία λέμε. Έχεις διαλύσει τον συνδυασμό να πας να φύγεις εσύ». 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ