2.9.2014 18:22

Βασίλης για αντιπρόεδρος;

Τα πρώτα γκρίζα σύννεφα άρχισαν να σωρεύονται πάνω απ’ τον ουρανό του «Όλοι μαζί για τη Χίο μας». Κάποιοι από τους συμβούλους ενοχλούνται που ως τώρα ο Πολύδωρος δεν έχει ενεργοποιήσει τουλάχιστον το νεοεκλεγμένο δημοτικό σχήμα και φοβούνται ότι θα εμφανιστούν ως … σκορποχώρι στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή προέδρου.

Για παράδειγμα κανένας δεν ξέρει τι πρόκειται να ισχύσει κι αν ο συνδυασμός, εις ένδειξη καλής διάθεσης, θα ψηφίσει την υποψηφιότητα Χρύση ή όσων προταθούν από το νέο δήμαρχο.

Εννοείται ότι καμία προεργασία δεν έχει γίνει προς το παρόν και για τα πρόσωπα που θα προταθούν εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη στελέχωση Οργανισμών και λοιπών Νομικών Προσώπων. Για τη θέση του αντιπροέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο όλα κατατείνουν ότι ο Στ. Καμπούρης δεν θα δεχτεί να γίνει από πρόεδρος … κλητήρας. Θα επιλέξει την αυτονομία του ρόλου του δημοτικού συμβούλου, ώστε με λυμένο … το στόμα να κάνει ανεμπόδιστα από τον κανονισμό τις παρεμβάσεις του. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να αναλάβει αντιπρόεδρος ο Β. Μυριαγκός. Μια λύση που διασφαλίζει τη γνώση, τη διάθεση να … ρουφήξει όλο τον κανονισμό λειτουργίας, ενώ είναι και το … Ιωνικό αντίβαρο στον Κλέαρχο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ