24.3.2014 18:46

Βάρος στον τρόπο επικοινωνίας

Λίγοι πίστευαν το … κόλλημα της στην ανάπτυξη διαλογικών συζητήσεων, όταν την άκουγαν να το μεταδίδει στις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της. Τώρα πια άπαντες στη «Χιακή Συμπολιτεία» έχουν πειστεί ότι η Ερμ. Φρεζούλη δεν είναι της άποψης «…μιας γυναικός αρχή» και το αποδεικνύει.
Σήμερα με συνέντευξη δημοσιοποιεί αναλυτικά τις θεματικές δημόσιες συζητήσεις του συνδυασμού, εκεί όπου ποντάρει στη συμμετοχικότητα για να … ξεκλειδώσουν και περισσότερες επιθυμίες συμμετοχής στο συνδυασμό.
Η επιτελική ομάδα δείχνει ικανοποιημένη μέχρι τώρα από την αριθμητική του ψηφοδελτίου, καθώς έχει υπερκαλυφθεί ο απαραίτητος εκ του νόμου αριθμός και πλέον με άλλο αέρα επιδιώκεται η ενίσχυση του για να φτάσει σε πολύ υψηλά ποσοστά πληρότητας. Η «Συμπολιτεία» την Παρασκευή πετάχτηκε ως τη Βολισσό και εκεί στα ηλιόλουστα Λιμνιά επιδόθηκε στη λατρεμένη της συνήθεια … το διάλογο, τον οποίο η Ερμιόνη ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να τον εγκαταλείψει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ