2.6.2015 13:34

Αυτοβούλως διπλός στόχος

Προφανώς δεν έχει δείξει στη σύντομη μέχρι σήμερα διαδρομή του στα πολιτικά μας πράγματα ότι μασάει τα λόγια του για να αποφύγει το προσωπικό κόστος. Διαθέτει σε περίσσευμα την παρρησία των απόψεων του, όμως στην παρούσα φάση η ανάληψη της ευθύνης σχεδόν ατομικά από τον ίδιο της αποσαφήνισης της θέσης του ΣΥΡΙΖΑ για το αεροδρόμιο τον έχει καταστήσει διπλό ευάλωτο στόχο.

Ο Αρ. Τύμπας μπήκε στο μάτι της μεγάλης μερίδας όσων υπερασπίζονται την ολοκλήρωση της επέκτασης του αεροδρομίου με την απόφαση του να εστιάσει σχεδόν αποκλειστικά στη μία όψη του φεγγαριού, τα όποια τρωτά υποδεικνύονταν στις μελέτες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, παραβλέποντας το μέγεθος της ανάγκης για τον τόπο. Ταυτόχρονα όμως, στην προσπάθεια του να ισορροπήσει κάπως τις αναμενόμενες αντιδράσεις, με την πρόθεση ολοκλήρωσης τουλάχιστον του clear way, έγινε στόχος και των ακραίων … αντιαεροδρομικών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι εκτιμούν ότι η παραχώρηση αυτή επιτρέπει στους διεκδικητές της επέκτασης να περάσουν στην επόμενη φάση των αιτημάτων τους.

Στα δυο στενά λοιπόν ο Τέλης και μάλιστα αυτοβούλως. Και μένει να φανεί αν θα ζητήσει τη στήριξη συλλογικών οργάνων ή θα λάβει την απόφαση να πάει … τη βαλίτσα του αεροδρομίου μόνος του ως το τέλος.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ