14.4.2014 18:41

Αυτό τον τράβηξε

Απ’ τα πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο για τη συμμετοχή τους στο συνδυασμό «Εμείς, για το Αιγαίο» ήταν ο Παν. Μπουγδάνος. Πρώτον γιατί όσοι τον ξέρουν καλά αντιλήφθηκαν πως έδωσε εσωτερική μάχη για την απόφαση αυτή, σοκαρισμένος τελευταία από την αναπάντεχη απώλεια του πατέρα του. Δεύτερον γιατί παρέμεινε προσανατολισμένος στην επιλογή να υπηρετήσει την Περιφέρεια και τρίτον γιατί, μαζί με το Ν. Αγραφιώτη, σηκώνουν το βάρος να εκπροσωπήσουν την λεγόμενη ομάδα των Καλουτικών στο συνδυασμό Κάρμαντζη.

Εκείνος προσθέτει ένα επιπλέον κίνητρο. «Η καθαρή εξήγηση του Στ. Κάρμαντζη ότι θα παραμείνει βουλευτής μέχρι τι; 31 Αυγούστου, αν χρειαστεί να μας εκπροσωπήσει, με την προϋπόθεση εκλογής του συνδυασμού στην Περιφέρεια, δείχνει έναν άνθρωπο γοητευμένο από την προοπτική να αφοσιωθεί στο ρόλο του. Δεν είναι συνηθισμένη μια τέτοια επιλογή», εξηγεί και δίνει ήδη τις μάχες του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ