11.4.2014 18:46

Ατσάλης με «Πρωτοβουλία»;

• ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Η … ΡΟΠΗ ΒΡΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ

Σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το Μαν. Βουρνού βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Βαγ. Ατσάλης. Ο πρώην δήμαρχος αποδέχεται ότι «συναισθηματικά και λειτουργικά βρίσκεται εγγύτερα της Πρωτοβουλίας», δεν έχει καταλήξει όμως αν ο ίδιος θα πρέπει να θέσει και υποψηφιότητα.

Πάντως οι τελευταίοι ενδοιασμοί που φαίνεται να είχε ο Βαγγέλης ως προς την πιθανή υποψηφιότητα Βρουλή φαίνεται να ξεπερνιούνται, καθώς και ο ίδιος λαμβάνει καθημερινά μηνύματα ότι ο συνδυασμός «Ανασυγκρότηση και Πρόοδος» δεν θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές αλλά ο επικεφαλής του και στελέχη του θα ενσωματωθούν στο συνδυασμό Λαμπρινούδη. Ο ίδιος ο Β. Ατσάλης πάντως διεμήνυσε ότι προσωπικά δεν μπορεί να ακολουθήσει μια τέτοια επιλογή, θα στηρίξει ανοιχτά την «Πρωτοβουλία» και θα εξετάσει αν θα θέσει και υποψηφιότητα.

Στην ίδια γραμμή με το Β. Ατσάλη βρίσκονται κι άλλα στελέχη που υποστήριζαν την υποψηφιότητα Βρουλή, τα οποία εντοπίζουν μια σαφή αναντιστοιχία των διακηρύξεων και των τελικών πράξεων του πρώην δημάρχου Χίου. Είναι δε έντονα δυσαρεστημένα μαζί του, θεωρώντας ότι χρησιμοποίησε το κομματικό συναίσθημα για να φτιάξει συνδυασμό και τώρα φαίνεται ότι δεν το υπολογίζει.

Βγήκε ανοιχτά

Ταυτόχρονα το ναυάγιο της υποψηφιότητας Μαλαφή ωθεί προς την «Πρωτοβουλία» κι ένα από τα στελέχη που είχαν ταχθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του. Ο Πυργούσης Ηλίας Παπαδόπουλος έχει εκδηλωθεί ανοιχτά υπέρ του συνδυασμού Βουρνού, με έντονη την πιθανότητα να είναι και ο ίδιος υποψήφιος με την «Πρωτοβουλία».

Υπολογίζεται πάντως ότι τυχόν τοποθέτηση στο ψηφοδέλτιο των Μαστιχοχωρίων του Β. Ατσάλη και του Ηλ. Παπαδόπουλου ενισχύει σημαντικά τις δυνάμεις της «Πρωτοβουλίας» στη νότια Χίο. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ