Παραπολιτικά

14/10/13 15:04

τελ. ενημ.: 14/10/13 15:04

Αποφασιστικότητα

Το να ανοίγεις πρώτος το χορό θέλει τόλμη. Η μοναξιά της πίστας στρέφει υποχρεωτικά όλα τα βλέμματα κατά πάνω σου, μπαίνει στο μικροσκόπιο των πάντων κάθε σου κίνηση, κάθε σου τσαλίμι. Και θα πάρεις τον έπαινο όταν ο ρυθμός του σώματος συγχρονίζεται με το μουσικό άκουσμα ή θα σκορπίσεις άφθονο γέλωτα αν λικνίζεσαι παράταιρα, απλά για να μοστράρεις τον εαυτό σου.
Σε κάθε περίπτωση η απόφαση να σύρεις πρώτος το χορό θέλει τσαγανό, αποφασιστικότητα, στοιχεία τα οποία διαθέτει εν αφθονία η κίνηση του Γ. Ξενάκη να ανακοινώσει την πρόθεση δημοτικού συνδυασμού.
Τώρα πια τα πάντα θα κριθούν από το βαθμό προετοιμασίας. Αν ο Γιάννης έχει κάνει τη δέουσα προεργασία η ανακοίνωση θα προκαλέσει αλυσίδα επόμενων συναφών γεγονότων για να σταθεί στα πόδια της η πρόθεση υποψηφιότητας.
Επιτρέψτε μου, όμως, να σταθώ και σε κάτι ακόμα. Το δηλητήριο που συχνά διοχετεύεται στο μυαλό όλων μας για κάθε τυχαία κίνηση. Κατεδαφίστηκε η πιτσαρία του «Λύκου» και οι πάντες ταυτίσαμε την ενέργεια ως δωράκι του Πολύδωρου στον Όμιλο Φεγγουδάκη, εννοείται με αντιστάθμισμα την υποστήριξη στις εκλογές. Τώρα που απ’ τα σπλάχνα του Ομίλου προκύπτει υποψηφιότητα;

Σχόλια άρθρου: 0