Παραπολιτικά

4/7/13 11:50

τελ. ενημ.: 4/7/13 11:50

Αποδοχή υψηλότατου βαθμού

Το μισό ελληνικό Κοινοβούλιο είχαν στα πόδια τους οι Ψαριανοί στις εκδηλώσεις τιμής του ολοκαυτώματος. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η παρουσία Μουσουρούλη και Τριαντάφυλλου έδιναν την ευκαιρία επανασύστασης … της Βουλής των Ψαρών. Οι ντόπιοι όμως είχαν μάτια μόνο για τον Πολύδωρο.

Η θητεία Λαμπρινούδη στη Νομαρχία ταυτίστηκε με μια σειρά από κορυφαία έργα στο ακριτικό νησί. Απ’ τη διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας και την ανακαίνιση του δημαρχείου, ως το φωτισμό της Μαύρης Ράχης και – κυρίως – την κατασκευή του λιμανιού. Οι Ψαριανοί δεν τα έσβησαν από τη μνήμη τους και φιλοδώρησαν τον Πολύδωρο με πολλές ανοιχτές αγκάλες. Τον έκαναν να αισθάνεται σαν πασάς … στα Ψαρά.

Η μεγάλη ατυχία για το δήμαρχο είναι ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μπορούν να ανταποδώσουν την εκτίμηση τους με τη μεγάλη ερωμένη του, … την ψήφο. Αν και στην πολιτική ποτέ μην λες ποτέ. Από «Καποδίστριες» και «Καλλικράτηδες» να φάνε οι κότες και στο μέλλον, τίποτα ας μην αποκλείουμε. Γιατί ο Πολύδωρος να αποφασίσει να διεκδικήσει το Δήμο των Ψαρών, αυτό μάλλον δύσκολο φαίνεται.

Σχόλια άρθρου: 0