19.1.2017 10:00

Από πότε η 96 ΑΔΤΕ προσέλαβε εκπρόσωπο Τύπου;

Διευρύνει την καχυποψία ότι κάτι συνέβη που, πάση θυσία, πρέπει να κρατηθεί μυστικό στο θαλάσσιο σύμπλεγμα των Οινουσσών η τακτική της 96 ΑΔΤΕ να διαψεύσει μέσω … τρίτου.

Το χθεσινό ρεπορτάζ του «π» για εντατικές κινήσεις του Στρατού γύρω από τη νήσο Βάτο των Οινουσσών τροφοδοτήθηκε με νέα στοιχεία από τηλεοπτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, σύμφωνα με το οποίο η κινητικότητα βασίστηκε σε ύποπτες κινήσεις τουρκικού ταχύπλοου, με ενδείξεις καταδρομικών συμπεριφορών.

Αντί επίσημης τοποθέτησης η 96 ΑΔΤΕ επέλεξε την αδόκιμη μέθοδο της επιλεκτικής διαρροής σε τοπικό Μέσο, το οποίο έσπευσε να παραδώσει και μαθήματα έγκυρης ενημέρωσης!

Να σημειωθεί ότι ο «π» επιχείρησε όλο το πρωινό της Τρίτης να ενημερωθεί από πρώτο χέρι από την 96 ΑΔΤΕ, χωρίς να το επιτύχει. Προνομιακή επικοινωνία με το στράτευμα δεν διαθέτει.

Χρησιμοποίησε λοιπόν πολιτικό πρόσωπο των Οινουσσών, το οποίο τηλεφώνησε και μετάφερε την απάντηση της 96 ΑΔΤΕ ότι δεν συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο. Ούτε βέβαια δόθηκε πληροφορία ότι εκτελούνταν προγραμματισμένη άσκηση στην περιοχή. Γιατί η δικαιολογία της προγραμματισμένης ασκήσεως εφευρέθηκε 24 ώρες μετά, σε ρεπορτάζ τρίτου, αυτό μόνο η Ταξιαρχία της Χίου μπορεί να το εξηγήσει. Τα τηλέφωνα πάντως του «π», αν επιθυμούσε διάψευση της είδησης από πρώτο χέρι, μπορούσε να τα βρει, όπως τα έχει βρει και κατά το παρελθόν. Κι ας μην έχουν μπει ποτέ στη λίστα των μυστικών κονδυλίων…

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ