6.8.2018 6:21

Απέτυχαν γιατί βιάστηκαν να βαφτιστούν επιτυχημένοι

Αναφέρομαι στους … συγχωρεμένους. Από τούδε και στο εξής όπου … συγχωρεμένοι θα ταιριάζετε τη δημοτική αρχή. Έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι είναι πια ευκολότερο να πεισθεί η γη να πάψει να γυρίζει, παρά να πεισθεί ο Χιώτης να επανεκλέξει στη δημοτική εξουσία τα ίδια πρόσωπα.

Έπαθε ό,τι ακριβώς πάθαμε οι περισσότεροι. Οικτρή διάψευση των προσδοκιών πως κάτι μπορεί να αλλάξει στη νοοτροπία διοίκησης. Γιατί ανεπαίσθητες αλλαγές, ιδίως όπου δεν έχωνε τη μύτη του ο δήμαρχος, έγιναν και οι επόμενοι θα … μακαρίζουν τους υφιστάμενους γιατί θα παραλάβουν έναν πιο νοικοκυρεμένο Δήμο, να πω καλύτερα ότι δεν θα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι.

Γιατί, επομένως, τόση απέχθεια του κόσμου για τη δημοτική του αρχή; Διότι το … ραντάρ της λαϊκής όσφρησης πολύ εύκολα μυρίστηκε ότι οι … συγχωρεμένοι βιάστηκαν υπέρ του δέοντος να αναγορευτούν σε επιτυχημένους. Ακόμα κι όταν οι συνθήκες τους παρείχαν χίλιες δυο αιτιολογίες για να γαντζωθούν, να ζητήσουν επιπλέον πίστωση χρόνου και να διορθώσουν χωρίς βιασύνες τα όποια λάθη, εκείνοι αρνούνταν να αποδεχτούν την πραγματικότητα, έκαναν το άσπρο – μαύρο και … κοκορεύονταν ότι το μαύρο, που με μαεστρία και συμπαράσταση από συγκεκριμένα Μέσα έκαναν άσπρο, είναι σώνει και καλά κάτασπρο κατόπιν ενεργειών τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ