29.6.2015 16:30

Απ’ την τσέπη του

Λίγο πριν το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου συζητήθηκε η δαπάνη μετακίνησης του αντιδημάρχου Δ. Κάραλη και της προϊσταμένης του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ρένας Δαμίγου στη Μυτιλήνη στο πλαίσιο ελληνοτουρκικού φεστιβάλ. Στην εισήγηση ζητούνταν από το Σώμα να εγκρίνει 170 ευρώ για τον Δ. Κάραλη και 260 ευρώ για τη Ρ. Δαμιγου.
Σε πολλούς κίνησε την περιέργεια αυτή η διαφορά στην τιμή. Πριν η απορία γίνει ερώτηση, ο Κλ. Χρυσης έσπευσε να διευκρινίσει ότι η διαφορά προκύπτει από το γεγονός ότι ο Δ. Καραλης, κατά πάγια τακτική του, παρότι το δικαιούται, δεν κάνει ποτέ χρήση της αποζημίωσης για τις εκτός έδρας μετακινήσεις.
Μάλιστα όταν ο Μάρκος Σκούφαλος ζήτησε να μεταβεί ένας από τους δυο, ο Δημ. Καραλης ζήτησε από το Σώμα να εγκριθούν μόνο οι δαπάνες για τη Ρ. Δαμιγου και ολόκληρο το ποσό που του αντιστοιχούσε να το πληρώσει από την τσέπη του.

«Δεν γίνεται αποδεκτό κ. Κάραλη», παρενέβη ο Κλ. Χρυσης. «Όλοι εδώ μέσα ξέρουμε πόσες φορές έχετε πληρώσει από την τσέπη σας τα έξοδα σας», είπε, και η συζήτηση κάπου εκεί έκλεισε.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ