12.11.2014 15:09

Ανεμοστρόβιλος Γαληνού

Μαντάρα τα έχει κάνει στους χειρισμούς του στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων ο Στ. Γαληνός κι ακόμα δεν έχουν πλακώσει τα δύσκολα. Θυμάστε όλοι την απρέπεια του έναντι του Μαν. Βουρνού στο παρασκήνιο της εκλογής διοίκησης, που έφερε τον Πολ. Λαμπρινούδη στη θέση του γραμματέα.

Τώρα ετέθη θέμα εκπροσώπησης της Π.Ε.Δ. στις χθεσινές επετειακές εκδηλώσεις της απελευθέρωσης. Ο πρόεδρος της έκρινε ότι δεν είναι απαραίτητο να χάσει μια μέρα για να βρεθεί διακοσμητικός πάνω στο βάθρο. Στην περίπτωση αυτή αναπληρώνεται από το γραμματέα, συνέπεσε μάλιστα αυτός να είναι και γηγενής. Κι όμως, από τύψεις ή διάθεση απόλυτης ισορροπίας, ο Σπ. Γαληνός όρισε εκπρόσωπο της Π.Ε.Δ. το δήμαρχο Χίου και μέλος της Π.Ε.Δ. Μαν. Βουρνού!

Ανικανότητα χειρισμού των επαφών του με τη Χίο δείχνει ο Σπ. Γαληνός,. Κάποιος να του πει ότι ένα λάθος δεν διορθώνει αυτονόητα ένα προηγούμενο.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ