Παραπολιτικά

24/8/16 15:19

τελ. ενημ.: 24/8/16 16:11

Αναπάντητα ερωτήματα για τις δηλώσεις Μάρκου

… ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΖΟΥΜΙΔΗ

Με μισόλογα και γενικές τοποθετήσεις, απάντησε στα ερωτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης και της «Χιακής Συμπολιτείας» ο Δήμαρχος Χίου σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Μάρκου αλλά και τη φιλοξενία των δηλώσεών του στο site του Δήμου.

Στην ερώτησή της  η σύμβουλος της «Χιακής Συμπολιτείας» Δ. Τσαρδάκα εξέφρασε την απορία της αν η ανακοίνωση οποιουδήποτε φορέα μπορεί να φιλοξενηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

«Μπορούν για παράδειγμα να αναρτώνται ανακοινώσεις από το Εργατικό Κέντρο ή τη Χιακή Συμπολιτεία;», διερωτήθηκε η κ. Τσαρδάκα.

Με αιχμές συνοδεύτηκε η τοποθέτηση του επικεφαλής της ΛΑ.Σ. Μάρκου Σκούφαλου που τοποθετούμενος χαρακτήρισε ρατσιστικές, προκλητικές και απαράδεκτες τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Μάρκου λέγοντας ότι ρίχνουν νερό στον μύλο του φασισμού.

Από την πλευρά του πάντως ο Δήμαρχος Χίου σημείωσε ότι σαν πολιτική αρχή δεν μπορεί να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη ενώ αναφερόμενος στη δημοσίευση των θέσεων του Μητροπολίτη στο site του Δήμου ανέφερε ότι έγινε κατόπιν παράκλησης της Μητρόπολης.

Να σημειωθεί ότι την αντίθεσή του με την ανάρτηση της επιστολής του Μητροπολίτη στο chioscity.gr εξέφρασε και ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Σταμάτης Ζουμίδης λέγοντας ότι θα έπρεπε σαφώς να έχει ενημερωθεί προηγουμένως το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου. 

Σχόλια άρθρου: 0