7.6.2013 15:56

Ανανεώνεται

Κάπως αργά το θυμήθηκε, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Η κινητικότητα που αναπτύσσεται γύρω από τη συμμετοχή στη νέα Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ που εκλέγεται την Κυριακή προϊδεάζει για σαρωτική ανανέωση. Έχουμε και λέμε: Κ. Φωκίδης, Χρ. Κριμιζής, Γ. Ρες, Αθ. Πολίτη και Β. Μυριαγκός θεωρούνται σίγουροι υποψήφιοι. Μέχρι την τελευταία στιγμή παίζονταν και τα ονόματα των Σ. Παρθενίδου, Β. Φλέγκα και Ν. Μπολά.

Ένα ασυμβίβαστο κρατούσε σε αναμονή το Ν. Σφακιανούδη, ως εκλεγμένο μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας. Αν δεν υπερκεραστεί, ο Νίκος θα επιλέξει τη θέση του στο Κεντρικό Συμβούλιο.

Η προσπάθεια ανανέωσης προσκρούει κάπως στη … Λίτσα, η οποία θεωρεί την πολιτική της παρουσία ως ανανεωτική στροφή για το Κίνημα κι είναι και εδώ να στηρίξει τη νέα αρχή του. Ο κατάλογος των υποψηφιοτήτων εννοείται ότι ενδέχεται να χωρέσει κι άλλους.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ