13.7.2015 17:05

Αναλόγως της κατεύθυνσης

Διχάζει και τους Χιώτες υποστηρικτές της η απόφαση να δηλώσει «παρούσα» στην κατ’ αρχήν έγκριση των μέτρων που προτείνονται από την ελληνική κυβέρνηση στους θεσμούς η Αγλ. Κυρίτση.

Μια σημαντική μερίδα συντρόφων της στη Χίο, ιδιαίτερα πικραμένων από τη στροφή στο ρεαλισμό της κυβέρνησης, επικροτούν τη στάση της και έχουν τη βουλευτή Επικρατείας ως τοπικό τους παράδειγμα αντίστασης.

Στην άλλη όψη του νομίσματος βέβαια, την πιο κομματική, όπως εκφράζεται από τα κορυφαία στελέχη της Νομαρχιακής Χίου, πνέουν τα μένεα κατά της Αγλαϊας. Την χαρακτηρίζουν βολεμένη του συστήματος. Τοποθετήθηκε, λένε, στην εκ του ασφαλούς θέση του Επικρατείας, ορίστηκε δηλαδή βουλευτής από τον Αλ. Τσίπρα, αποκαταστάθηκε εκ νέου επαγγελματικά με την ανασύσταση της ΕΡΤ και τώρα βγαίνει στο αντάρτικο. Η αυστηρή κριτική προς την Αγλαϊα γίνεται μάλιστα από συμμετέχοντες στον περιφερειακό συνδυασμό της. Προσθέτουν ότι το σωστό θα ήταν, αν η διαφωνία της είναι θεμελιακή, να παραιτηθεί από τη θέση της και να τραβήξει το δικό της πολιτικό δρόμο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ