22.6.2015 16:25

Αναδεικνύει τις δυσκολίες

Διάθεση ανάδειξης του προβλήματος των μεταναστών εμφανίζει εσχάτως ο δήμαρχος. Ήδη έδωσε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και αρχές Ιουλίου είναι προγραμματισμένο να ακολουθήσει κι άλλη στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ARD, που θα κάνει ρεπορτάζ στο νησί μας.

Προσπαθεί, με κάθε τρόπο ο Μαν. Βουρνούς να αναδεικνύει το θέμα σε κεντρικά και ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης, παρουσιάζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, επωμιζόμενη ευθύνες και αρμοδιότητες που δεν της αναλογούν, όταν η κυβέρνηση έχει βάλει πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες των ευθυνών της το θέμα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ