30.1.2017 18:30

Το αγριολούλουδο μιας συνεργασίας

Πολύ πριν ανεξαρτητοποιηθεί από το συνδυασμό Λαμπρινούδη και εκδηλώσει σαφείς τάσεις προσχώρησης στη Ν.Δ. ο Μιχ. Κοντούδης χάραξε το δρόμο της συνεργασίας με τη διάδοχη διοίκηση της ΔΗΚΕΧ. Βοήθησε με τη γνώση διαχείρισης της Εταιρείας τη νέα διοίκηση, δεν αντιπολιτεύτηκε για την αντιπολίτευση.

Ο διάδοχος του στη ΔΗΚΕΧ το αντιλήφθηκε και το αναγνωρίζει, τον θεωρεί στενό συνεργάτη. Στην εκδήλωση κοπής της πίτας των εργαζομένων στα προγράμματα της ΔΗΚΕΧ η συνεργασία Κερμπάτσου – Κοντούδη επισφραγίστηκε με … Καζαντζίδη. Το κέφι είχε ανάψει, ο οδοντίατρος ήθελε να ακούσει το αγαπημένο του «αγριολούλουδο» κι ο συχνός θαμώνας του μικροφώνου, Μιχ. Κοντούδης, τον έσπρωξε στο … πάλκο.

Εκεί δεν ήμουν για να κρίνω την απόδοση του άσματος. Πάντως αν η συνεργασία στο «αγριολούλουδο» πήρε κάτι απ’ τη συνεργασία στη διοίκηση της ΔΗΚΕΧ, μια χαρά θα βγήκε το τραγούδι! 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ