29.12.2012 13:45

Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ…

Στη Χίο τον περίμεναν συνεργάτες και πολιτικοί φίλοι, στον Πειραιά παρέμεινε τα Χριστούγεννα ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου. Ο κ. Μουσουρούλης άκουσε τα κάλαντα από τη μπάντα του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, από στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που ψέλνουν βυζαντινή μουσική και από την Ένωση Κρητών Ν.Σμύρνης.

Κι αφού δεν ήρθε ο Μωάμεθ στο βουνό, πήγε το βουνό στο Μωάμεθ. Η Αδελφότητα των Ψαριανών, πήρε την πρωτοβουλία κι έψαλε κι εκείνη τα κάλαντα στο Χιώτη υπουργό, φέροντας τον εγγύτερα στις ρίζες.
 
Το δυσάρεστο για όσους σκόπευαν να … του τα ψάλουν από κοντά είναι ότι πιθανότατα δε θα τους δοθεί η ευκαιρία ούτε την Πρωτοχρονιά, αφού είθισται ο υπουργός Ναυτιλίας να υποδέχεται στο μεγάλο λιμάνι τα πλοία της ακτοπλοΐας που κάνουν ποδαρικό, ενώ ήδη ο πρωθυπουργός έχει σημάνει συναγερμό ετοιμότητας για όλο το κυβερνητικό επιτελείο. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ