18.4.2015 12:24

Αφήνει ανοιχτή κάθε απάντηση

Απ’ τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Χίο ο Κ. Μουσουρούλης ήξερε το πιο συχνό ερώτημα που θα εκαλούντο να απαντήσει. «Θα επιστρέψετε στην πολιτική;»

Το άκουσε πράγματι πολλές φορές, η απάντηση του ωστόσο ήταν όμοια σε όλες τις περιπτώσεις. «Δεν κάνω σχέδια. Όπως δεν σχεδίαζα πριν κάποια χρόνια την εμπλοκή μου στην πολιτική, ήρθε αυθόρμητα, το ίδιο ακριβώς δεν σχεδιάζω και τώρα». Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο κι όποιος έχει λίγο περισσότερο μυαλό μπορεί να κάνει σωστές τις ερμηνείες.

Είναι φανερό ότι ο Κ. Μουσουρούλης ανιχνεύει καταστάσεις. Συναντήθηκε τις μέρες που βρέθηκε στο νησί με πολύ κόσμο, απρογραμμάτιστα, τυχαία. Διαπίστωσε ότι πρόσωπα που στο παρελθόν δεν συγκαταλέγονταν στη σφαίρα επιρροής του διαβλέπουν ένα σοβαρό κενό πολιτικής εκπροσώπησης, αλλά δεν έκανε το παραπάνω βήμα. Άφησε απλώς να αιωρείται η πιθανότητα πολιτικής επιστροφής, φαντάζομαι με την κατάλληλη αλλαγή των πολιτικών όρων και της απαραίτητης ανανέωσης της Ν.Δ..

Στη Χίο θα ξαναβρεθεί γύρω στα μέσα Ιουλίου.

Και μια ουσιαστική λεπτομέρεια. Θαρρώ ότι το μεγαλύτερο αγκάθι για τη συνέχιση της πολιτικής διαδρομής Μουσουρούλη δεν υφίσταται πια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ