26.2.2014 16:37

Αδύνατον να συμπέσουν

Προσωπικά δεν θα απέκλεια το ενδεχόμενο στο τέλος σχεδόν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση του τοπικού αντιπεριφερειάρχη στο ψηφοδέλτιο Καλογήρου να μπουν τελικά υπό τη στέγη του υποψηφίου που θα επιλεγεί, σε επανάληψη της τακτικής που ακολουθήθηκε στο συνδυασμό Βογιατζή.

Για ένα είμαι σίγουρος. Μια από τις δυάδες που δεν υπάρχει περίπτωση να συγκατοικήσουν, στην περίπτωση μάλιστα που ο ένας απ’ τους δυο οριστεί υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, είναι εκείνη των Κάρμαντζη – Μαλαφή ή Μαλαφή – Κάρμαντζη, αν προτιμάται.

Γνωστό σε όλους στην τοπική Ν.Δ. είναι ότι οι δυο τους δεν μιλιούνται από την περίοδο των εθνικών εκλογών και εντεύθεν. Η επιλογή Μαλαφή να στηρίξει την υποψηφιότητα Μουσουρούλη ήταν κάτι που, ανθρώπινα, δεν μπορεί να του συγχωρέσει με ευκολία ο Κάρμαντζης, όταν εκείνος είχε κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να τον εκλέξει στην Ομηρούπολη.

Ο Τάκης το εξέλαβε ως αγνωμοσύνη και, μαζί με τις ενστάσεις του για τον τρόπο διοίκησης του τότε Δήμου Ομηρούπολης, έκτοτε τους χωρίζει ένα τεράστιο χάσμα που δύσκολα κάποια στιγμή θα γεφυρωθεί. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ