10.1.2013 11:20

Αδικαιολόγητη άρνηση

Νέο εμπόδιο προκύπτει για την εφαρμογή της ανακύκλωσης. Οι ιδιώτες έχουν ξεκαθαρίσει στο Δήμο ότι δεν πρόκειται να βάλουν μπρος αν πρώτα δεν τους υποδειχθεί ο χώρος εναπόθεσης των ανακυκλώσιμων υλικών που συλλέγουν. Η αρχική σκέψη των πρώην σφαγείων ναυάγησε  πριν καν εξεταστεί, καθώς ο χώρος έχει παραχωρηθεί στην «Όμικρον» και κανείς δεν τολμά να τον ζητήσει πίσω.

Οι ιδιώτες αντιπρότειναν το πρώην εργοστάσιο του Κρόνου, στον Κάμπο, όμως οι εγκαταστάσεις του ανήκουν στην Περιφέρεια. Ο Δήμος απευθύνθηκε επισήμως στον Κ. Γανιάρη, ζητώντας να του παραχωρηθεί για κάποια χρόνια ο χώρος, που ούτως ή άλλως βρίσκεται τώρα στα μαύρα χάλια του, και να δοθεί λύση στο θέμα. Συναντά όμως τη σθεναρή άρνηση της περιφερειακής αρχής για λόγους που μόνο εκείνη γνωρίζει.

Έφτασε στο σημείο να ζητήσει να γίνει ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων Περιφέρειας και Δήμου, χωρίς να λαμβάνει υπόψη της ότι εδώ και δυο χρόνια η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καταλαμβάνει αυθαίρετα τη μισή Οινοποίωνος, αν και είναι ευθύνη της Περιφέρειας να της παρέχει στέγη. Μια στάση αδικαιολόγητη, που τεμαχίζει την Αυτοδιοίκηση, αντί να την ενώνει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ