21.12.2021 9:39

Από την Μέσα Διδύμα Χίου... στους Ουρανοξύστες

Γεμάτη εκπλήξεις η διπλή γιορτή του ομίλου «Galaxy» των Στυλιανού και Αγγελικής Ζερβούδη

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Στυλιανός και η Αγγελική Ζερβούδη το βράδυ του Σαββάτου, 18 Δεκεμβρίου 2021, διοργάνωσαν στο ομογενειακό κέντρο «Seasons Catering» στην πολίχνη Ουάσινγκτον της Νέας Ιερσέης μια από τις μεγαλύτερες γιορτές των τελευταίων ετών και παρείχαν την δυνατότητα στους διακόσιους και πλέον ομογενείς, στελέχη και μέλη του ομίλου «Galaxy General Contracting Corp» να γιορτάσουν την 40ή επέτειο της ιδρύσεως της εταιρείας και συνάμα να ανταλλάξουν ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Ο Στυλιανός και η Αγγελική υποδέχονταν με χαρά και συγκίνηση όλους αυτούς που συνεργάστηκαν για τέσσερις δεκαετίες και κατάφεραν να καταστήσουν τον όμιλο Galaxy General Contracting Corp έναν από το πιο ισχυρούς ιδιωτικούς ομίλους και να αλλάξουν τα δεδομένα τόσο στην ανέγερση πολυώροφων κτιρίων, όσο και στην στέγαση στον δήμο της Νέας Υόρκης.

Στο δείπνο παρέστησαν οι ιερείς, π. Χρήστος Παππάς, π. Γρηγόριος Σταμκόπουλος, π. Βασίλειος Λούρος και π. Γεώργιος Καζούλης, οι οποίοι έψαλλαν τον ύμνο της Γεννήσεως, ανέπεμψαν την προσευχή και ευχήθηκαν στα παιδιά και στα εγγόνια του Στυλιανού και της Ζερβούδη να ακολουθήσουν τα χνάρια τους και να συνεχίσουν την πολυδιάστατη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση.

Ο αντιπρόεδρος του ομίλου Ρίτσαρντ Σίκα ο οποίος προσελήφθη στην εταιρεία στα τέλη της δεκαετίας του ’80 επεσήμανε: «Κάθε χρόνο που έρχομαι στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του ομίλου ο νους μου πάει στον Δεκέμβριο του 1989 που παραβρέθηκα στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της εταιρείας μας. Ήταν σε ένα εστιατόριο, ήμασταν 20 άτομο και περάσαμε αλησμόνητες στιγμές».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα επιτεύγματα του ομίλου και εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί σήμερα τα ηνία τα έχουν παραλάβει τα τέσσερα τέκνα του ζεύγους Ζερβούδη και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος, ο Δημήτρης ο Τηλέμαχος και ο Αριστοτέλης.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου «Galaxy General Contracting Corp» Στυλιανός Ζερβούδης αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα της εταιρείας και τόνισε ότι ξεκίνησε από ένα υπόγειο έχοντας ως στυλοβάτη την σύζυγό του Αγγελική που, όπως επεσήμανε «εργάζονταν και συνάμα θήλαζε τα δύο μωρά τους».

Αναφερόμενος στην πορεία των 40 χρόνων επεσήμανε ότι ήταν γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις και ότι οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη και ότι τώρα πλέον τα ηνία του ομίλου τα έχουν αναλάβει τα παιδιά τους και προσευχήθηκε όπως διατηρήσουν την ανοδική πορεία και οδηγήσουν σε «νέους γαλαξίες» τον όμιλο «Galaxy».

Ακολούθησαν οι προσφωνήσεις της αεικίνητης Αγγελικής που είχε τον απόλυτο έλεγχο της αίθουσας και τα βλέμματά της ήταν στραμμένα στα παιδιά, στις νυφάδες, στα έντεκα εγγόνια και σε όλους τους προσκεκλημένους.

Για την Αγγελική, όπως επεσήμαναν αρκετοί από τους συνδαιτυμόνες, ισχύει το ρητό που επαναλαμβάνουν συχνά ο Αμερικανοί ότι «πίσω από έναν ισχυρό άνδρα στέκεται μια πανίσχυρη γυναίκα, μια αξιολάτρευτη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά».

Ο Στυλιανός και η Αγγελική Ζερβούδη με τα έντεκα εγγόνια τους. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο Κωνσταντίνος, ο Δημήτρης, ο Τηλέμαχος και ο Αριστοτέλης Ζερβούδης, όπως πάντα ήταν λακωνικοί, πλην όμως στα βλέμματά τους και στην έκφραση του προσώπου τους διέκρινε κανείς την υπερηφάνεια για τα επιτεύγματα των γονέων τους και συνάμα το υψηλό συναίσθημα της ευθύνης για να οδηγήσουν σε νέους και πιο φωτεινούς γαλαξίες τον όμιλο «Galaxy”.

Μετά τις σύντομες προσφωνήσεις ακολούθησε ελληνικό γλέντι το οποίο διακόπηκε μόνο για την υποδοχή του Αγίου Βασίλη που ήρθε φορτωμένος και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

Προσωποποίηση του Αμερικανικού Ονείρου

Ο Στυλιανός (Στηβ) Ζερβούδης ανήκει στην πρώτη γενιά των μεταναστών και κατά κοινή ομολογία αποτελεί την προσωποποίηση του αμερικανικού ονείρου.

«Ευπατρίδης», «χαρισματικός ηγέτης», «ενάρετος και ευσεβής», «αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας», «γενναιόδωρος», «φιλάνθρωπος, «ένθερμος υποστηρικτής της Ελληνικής Παιδείας», «ευεργέτης της ομογένειας, της Εκκλησίας και της γενέτειρας» είναι μερικά από τα κοσμητικά επίθετα τα οποία επικαλούνται οι ομογενειακοί φορείς, η Εκκλησία, οι δημοτικές και οι πολιτειακές αρχές κάθε φορά που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την προσφορά του Στυλιανού Ζερβούδη.

Στιγμιότυπο από την προσφώνηση του αντιπροέδρου Ρίτσαρντ Σίκα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Το σπάνιο του χαρακτήρα του, η αγάπη για τον συνάνθρωπο, η μετριοφροσύνη, η απλότητα, η ειλικρίνεια, το φιλότιμο και η μεγαλοψυχία σε συνδυασμό με την αγάπη του για την ομογένεια και την γενέτειρα δίδουν το έναυσμα στους ομογενειακούς φορείς, στις κοινότητες, στα σχολεία και στα ευαγή ιδρύματα της ομογένειας να σπεύσουν να ζητήσουν την συνδρομή και τη βοήθειά του κάθε φορά που χρειάζονται οικονομική και όχι μόνο βοήθεια.

Τα ονόματα του ζεύγους Στυλιανού και Αγγελικής Ζερβούδη και του ομίλου «Galaxy G.C. Group LLC» έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα στους πίνακες των δωρητών και ευεργετών των ομογενειακών φορέων.

Η κοινότητα του Αγίου Πέτρου στο Μπρονξ τους ανακήρυξε ευεργέτες ενώ το κοινοτικό κέντρο ονομάζεται «Κέντρο Στυλιανού και Αγγελικής Ζερβούδη». Τα αποκαλυπτήρια έχει τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος ανήμερα των θυρανοιξίων του ναού.

Όμιλος «Galaxy»

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ο Στυλιανός Ζερβούδης ίδρυσε την οικοδομική εταιρεία με την επωνυμία «Galaxy General Contracting Corp», με έδρα το Μπρονξ χωρίς ποτέ του να φανταστεί ότι η πράξη αυτή αποτελούσε την απαρχή του δικού του «Γαλαξία».

Με τη βοήθεια και τη ολόψυχη στήριξη της συζύγου του Αγγελικής, το γένος Τζίνη, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιώσει την εταιρεία και να την καταστήσει μια από τις πιο αξιόπιστες και πιο δυναμικές ιδιωτικές εταιρείες του κλάδου.

Ο Στυλιανός και η Αγγελική Ζερβούδη έσυραν πρώτοι τον χορό. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Διακόσια και πλέον πολυώροφα κτίρια και συγκροτήματα με πάνω από δέκα χιλιάδες διαμερίσματα και δεκάδες εμπορικά καταστήματα φέρουν την υπογραφή της μητρικής εταιρείας και μετέπειτα του ομίλου «Galaxy G.C. Group LLC».

Ο όμιλος ιδρύθηκε το 2008 όταν τα παιδιά του Κωνσταντίνος, Δημήτριος, Τηλέμαχος και Αριστοτέλης ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και αποφάσισαν να ασχοληθούν με την εταιρεία των γονέων τους και να ετοιμαστούν να παραλάβουν τη σκυτάλη.

Ο όμιλος έχει δύο εταιρείες την «Galaxy G.C. Group», η οποία δρα ως γενικός εργολάβος και την «Galaxy General Contracting Corp.», η οποία ασχολείται με την ανέγερση και αξιοποίηση των ακινήτων της εταιρείας.

Οι εταιρείες του ομίλου αναλαμβάνουν έργα του ιδιωτικού και του δημοσίου δικαίου και η «Galaxy G.C. Group» θεωρείται ένας από τους πιο αξιόπιστους εταίρους του Δήμου της Νέας Υόρκης στην προσπάθεια για την δημιουργία διαμερισμάτων με προσιτό ενοίκιο για τις οικογένειες με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Αρκετά από τα μεγάλα έργα έχουν χρηματοδοτηθεί από τις δημοτικές υπηρεσίες και οργανισμούς «NYC Department of Housing Preservation and Development (HPD)», «NYC Housing Development Corporation (HDC)», και «Community Preservation Corporation (CPC)».

Ο Στυλιανός και η Αγγελική Ζερβούδη σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τους ιερείς, π. Γεώργιος Γκαζούλη, π. Γρηγόριο Σταμκόπουλο, π. Χρήστο Παππά, τον π. Βασίλειο Λούρο και την πρσβυτέρα, τον ιεροψάλτη Ευθύμιο Χρυσικό, τον Σταύρο Περγαντή και την πρεσβυτέρα Χρυσούλα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Τα έργα της εταιρείας έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση αρκετών υποβαθμισμένων περιοχών του Μανχάταν, του Μπρονξ, του Κουίνς και του Μπρούκλιν. Περιττό να αναφέρουμε ότι η κορυφογραμμή των πολυώροφων κτιρίων του Μανχάταν φέρει και την υπογραφή του ομίλου «Galaxy G.C. Group», του «Γαλαξία» του κ. Ζερβούδη.

Εξ άλλου δεν ήταν διόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Δήμος της Νέας Υόρκης συμπεριέλαβε τη «Galaxy G.C. Group» στις τρεις εργολαβικές εταιρείες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «New York’s Build it Back Program» για την αποκατάσταση των ζημιών που είχε προκαλέσει ο καταστροφικός τυφώνας «Sandy» τον Οκτώβριο του 2012.

Πολλά από τα έργα του ομίλου έχουν βραβευτεί. Ιδιαίτερη θέση μεταξύ των βραβευθέντων κατέχει το συγκρότημα «Coney Island Commons» το οποίο ανεγέρθηκε το 2013 και το 2014 απέσπασε τρία βραβεία.

Πρόκειται για βραβείο καλύτερου κτιρίου «2014 Building Brooklyn Award», το βραβείο καλύτερης ενεργειακής απόδοσης «2014 National Grid Energy Efficiency Award» και το πολιτειακό βραβείο «2014 NYSAFAH Award for Excellence for Project of the Year».

Στιγμιότυπο από το ξεφάντωμα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η δεύτερη γενιά των ηγετών του ομίλου προ τριών ετών ανέλαβε την ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του ομίλου στη διεύθυνση 3152 Albany Crescent, Bronx, N. Y. και οι γονείς τους καμαρώνουν τα επιτεύγματά τους.

Το ζεύγος Στυλιανού και Αγγελικής Ζερβούδη έχει βραβευτεί από πολλούς ομογενειακούς φορείς μεταξύ των οποίων από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, από την Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανών Εκπαιδευτικών, τον Οργανισμό Ελληνικής Παιδείας, την κοινότητα του Αγίου Πέτρου στο Μπρονξ, καθώς και από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως το οποίο του απένειμε το οφίκιο του «Άρχοντα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Η εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ» της Νέας Υόρκης τον βράβευσε αναδεικνύοντας τον «Πρόσωπο» του Περιοδικού της 16ης – 17ης Φεβρουαρίου 2013.

Η συνέντευξη του κ. Ζερβούδη και τα συγχαρητήρια των συγγενών, των φίλων και των φορέων που έχουν ευεργετηθεί από τη γενναιοδωρία του, που καταχωρήθηκαν στην εν λόγω έκδοση, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρουν του αναγνωστικού κοινού και κατ΄ επέκταση τη ομογένειας.

Ναός του Αγίου Πέτρου

Ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα που ανέλαβε και ανέγειρε ο Στυλιανός Ζερβούδης ήταν και παραμένει το κτιριακό συγκρότημα της κοινότητας του Αγίου Πέτρου στην περιοχή Κίνγκσμπριτζ του Μπρονξ.

Η κοινότητα ιδρύθηκε προ τεσσάρων περίπου δεκαετιών και το 1989 αποφάσισαν να αγοράσουν το ακίνητο στον αριθμό 3245 της Λεωφόρου Κίνγκσμπριτζ στο Μπρονξ με στόχο την ανέγερση ναού και κοινοτικού κέντρου.

Επειδή δεν είχαν την οικονομική άνεση αποφάσισαν να προχωρήσουν σταδιακά στην κατεδάφιση του υπάρχοντος κτίσματος και στην ανέγερση του ναού. Προ δέκα έξι περίπου ετών έγινε η σιδηροκατασκευή και δημιουργήθηκε η μεγάλη αίθουσα στο ημιυπόγειο η οποία μετατράπηκε σε ναό, καθώς επίσης και γραφείο της κοινότητας.

Οι εργασίες έμειναν μεσοδρομίς και δεν είχε ληφθεί η απαιτούμενη άδεια καταλληλότητας (Certificate of Occupancy). Στις 15 Ιουλίου 2010 υπέγραψαν το συμβόλαιο για την ανάθεση του έργου στους αρχιτέκτονες Γεώργιο Κίτσιο και Ρόμπερτ Μπιβιάνο.

Σε χρόνο ρεκόρ οι αρχιτέκτονες έλυσαν όλα τα προβλήματα που προέκυψαν λόγω των αλλαγών στον κώδικα δόμησης στην περιοχή, εκπόνησαν τα αρχιτεκτονικά σχέδια και εξασφάλισαν όλες τις απαιτούμενες άδειες για την έναρξη των εργασιών.

Η κοινότητα προκήρυξε μειοδοτικό διαγωνισμό τον οποίο κέρδισε η εργολαβική εταιρεία «Galaxy General Contracting Corp», με πρόεδρο τον Στυλιανό Ζερβούδη.

Ο Στυλιανός Ζερβούδης σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τις οικογένειες Μουτάφη, Χαβιάρα και Τσίβικου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο Στυλιανός Ζερβούδης κατάφερε σε έναν περίπου χρόνο να μετατρέψει το ημιτελές κτίριο σε ένα πραγματικό στολίδι, σε έναν ναό υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, κατάλληλο για άτομα με ειδικές ανάγκες και έναν χώρο, ο οποίος έδωσε τη δυνατότητα στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου να ξεκινήσει την ανοδική της πορεία και να μεγαλουργήσει.

Η κοινότητα παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου τον ανακήρυξε ευεργέτη και αποφάσισε να ονομάσει το κοινοτικό της κέντρο «Στυλιανός και Αγγελική Ζερβούδη». Στην τελετή εκείνη ο Αρχιεπίσκοπος του απένειμε και το Μετάλλιο του Αγίου Παύλου που αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμή που αποδίδεται σε έναν λαϊκό.

Από την Μέσα Διδύμα Χίου στους Ουρανοξύστες

Ο Στυλιανός Ζερβούδης γεννήθηκε το 1950 στο χωριό Μέσα Διδύμα της Χίου, ένα από τα 24 χωριά που παράγουν τη μαστίχα, το μοναδικό προϊόν που παράγεται αποκλειστικά και μόνο στη Χίο. Οι αείμνηστοι γονείς του, Κωνσταντίνος και Νίκη, έφεραν στον κόσμο και δύο άλλα παιδιά, τη Μαρία και τον Ευάγγελο Ζερβούδη και διαμένουν όλοι στην Αμερική και ακολούθησαν τα χνάρια του αδελφού τους. Ο Ευάγγελος είναι πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Απογευματινού Σχολείου του Αγίου Πέτρου στο Μπρονξ.

Ο Στυλιανός τελείωσε το δημοτικό σχολείο στη Μέσα Διδύμα και πήγε για έναν χρόνο στο Γυμνάσιο της Καλαμωτής και υποβαλλόταν καθημερινά σε πεζοπορία – υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες μίας περίπου ώρας. Η δίψα για την παιδεία έδινε φτερά στο Στυλιανό.

Οι τρεις γενιές των ανδρών της οικογένειας Στυλιανού Ζερβούδη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Το 1963 μετανάστευσε στην Αμερική με τη θεία του (αδελφή του πατέρα), Ελένη Αμυγδάλου, και έναν χρόνο αργότερα ήρθαν η μητέρα του με τα δύο αδέλφια.

Ο πατέρας του είχε έρθει το 1955 στην Αμερική και τα πρώτα χρόνια, όπως πολλοί συμπατριώτες του, εργάστηκε στα εστιατόρια και αργότερα στις οικοδομές.

Ήρθε στην Αμερική με το πάλαι ποτέ πλοίο Φρειδερίκη και εξερχόμενος στη στεριά δεν πίστευε στα μάτια του. Από τη μία η υπό κατασκευή γέφυρα Verrazano – μια από τις πιο σύγχρονες της εποχής και από τη άλλη το Μανχάταν και οι άλλες περιοχές που έλαμπαν από τα φώτα.

Αρχικά εγκαταστάθηκαν στην Αστόρια όπου πήγε στο Γυμνάσιο. Μετά από έναν χρόνο ο πατέρας του βρήκε ένα φθηνότερο διαμέρισμα και μετακόμισαν οικογενειακώς στο Ουάσιγκτον Χάιτς του Μανχάταν, το οποίο την εποχή εκείνη αποτελούσε τη Μέκκα του Ελληνισμού της Νέας Υόρκης.

Όταν ήρθε η ώρα να επιλέξει το Λύκειο ο πατέρας του είπε ‘μάθε τέχνη γιε μου για να ζήσεις’ και γι’ αυτό επέλεξε το Επαγγελματικό Λύκειο ‘Samuel Gompers Career & Technical Education High School’ στον Μπρονξ στην ειδικότητα των ηλεκτρολόγων – ηλεκτρονικών».

Στη συνέχεια, εισήχθη στο τεχνολογικό ινστιτούτο «RCA Institute of Technology» από όπου αποφοίτησε με πτυχίο στα Ηλεκτρονικά.

Αν και του προσέφεραν εργασία τόσο στην RCA όσο και στη Μητροπολιτική Αρχή Μεταφορών (ΜTA), εν τούτοις ο Στυλιανός Ζερβούδης επέλεξε να δημιουργήσει κάτι δικό του και ακολούθησε το επάγγελμα του πατέρα του.

Το 1980 ίδρυσε την εταιρεία «Galaxy General Contracting Corp». Η σύζυγός του Αγγελική το γένος Τζίνη έγινε το δεξί μου χέρι αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα της αντιπροέδρου, της γραμματέως και της λογίστριας. Και όπως ίδια χαριτολογώντας λέει δεν είχε μόνο την εταιρεία που μεγάλωνε, αλλά και πέντε άνδρες.

«Ήμουν όπως η μάνα ενός σμήνους μελισσιών, λέει συχνά η Αγγελική η οποία τώρα πλέον έχει αυξημένες ευθύνες, διότι πρέπει να μεριμνήσει και για τα έντεκα εγγόνια της».

Σήμερα η εταιρεία έχει μεγαλώσει και προσφέρει εργασία σε πάνω από 150 άτομα. Εχει τρεις αρχιτέκτονες και δύο πολιτικούς μηχανικούς και διατηρεί στο ακέραιο τον οικογενειακό της χαρακτήρα.

Οικογένεια

Ο Στυλιανός Ζερβούδης είναι νυμφευμένος με την Αγγελική το γένος Τζίνη, με την οποία έφεραν στον κόσμο τέσσερις γιους, τον Κωνσταντίνο που γεννήθηκε το 1973, το Δημήτρη που γεννήθηκε το 1975, τον Τηλέμαχο που γεννήθηκε το 1977 και τον Αριστοτέλη που γεννήθηκε το 1980. Ονόμασε τον προτελευταίο του γιο Τηλέμαχο στη μνήμη του θείου του που τους έφερε στην Αμερική.

Τα παιδιά του σπούδασαν στα καλύτερα πανεπιστήμια. Ο Κωνσταντίνος είναι λογιστής, ο Δημήτρης σπούδασε Διοίκηση Οικοδομών, ο Τηλέμαχος Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και ο Αριστοτέλης πολιτικός μηχανικός.

Οι τέσσερις γιοι του έχουν παντρευτεί Ελληνίδες και έχουν προσφέρει σε αυτόν και στη γυναίκα του τον καλύτερο ρόλο, αυτόν του παππού και της γιαγιάς, χαρίζοντάς τους έξι εγγονές και πέντε εγγονούς.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του ο κ. Ζερβούδης επεσήμανε ότι κάθε ένας μετρά την επιτυχία με τα δικά του σταθμά.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία για έναν άνθρωπο από την δημιουργία μιας υγιούς και αγαπημένης οικογένειας. Στη ζωή δεν κρινόμαστε μόνο γι αυτά που αποκτήσαμε, αλλά για αυτά που προσφέρουμε στους συνανθρώπους, στην ομογένεια και στην ευρύτερη αμερικανική κοινωνία. Μια άλλη πολύ πιο ουσιαστική παράμετρος είναι εκείνη των απογόνων και των συνεχιστών του έργου και της αποστολής. Και εγώ είμαι πανευτυχής διότι τα παιδιά μου έχουν ήδη παραλάβει τη σκυτάλη και είναι σε θέση να αναβαθμίσουν το έργο και να επεκτείνουν την κοινωνική προσφορά και τη φιλανθρωπική δράση του Ομίλου», κατέληξε ο κ. Ζερβούδης.

Αναδημοσίευση από: anamniseis.net

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ