22.1.2013 13:33

Ζητούνται επενδυτές

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΛΑΝΕΤ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Στην εκμετάλλευση κατά το δυνατό περισσότερο του προγράμματος ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο νησί μας,  στοχεύουν η ΕΛΑΝΕΤ και το Επιμελητήριο Χίου.
Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλουν για την ενημέρωση του τοπικού επιχειρηματικού ιστού, προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στις 17:00 με θέμα: «Παρουσίαση του Προγράμματος: Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών».
Η εκδήλωση θα γίνει στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Μ. Βουρνούς»  της Περιφερειακής Ενότητας Χίου με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων της Χίου & των φυσικών προσώπων που επιθυμούν να ιδρύσουν επιχείρηση, αναφορικά με τις δυνατότητες επιδότησής τους μέσω της συγκεκριμένης δράσης του ΕΣΠΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χίου, τηλ. 2271044330-1, Fax: 2271044332, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: epimelit@otenet.gr ή στην ιστοσελίδα: www.chioschamber.gr

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ