14.5.2014 10:33

Θα … ακολουθήσουν οφέλη;

35 ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γνωριμία με τους παραγωγικούς πόρους του νομού και τις τοπικές επιχειρήσεις και επιτόπιες επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν 35 εμπορικοί ακόλουθοι χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε..
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο εκλογικό τριήμερο (16 – 18 Μαϊου), ως πρωτοβουλία της ελληνικής Πρεσβείας της Άγκυρας, ωστόσο η Περιφερειακή Ενότητα, που έχει και την ευθύνη διοργάνωσης του ταξιδιού, εκφράζει την αισιοδοξία ότι τα αποτελέσματα του δεν θα επηρεαστούν από το προεκλογικό κλίμα.
Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία ολοκληρωμένης προβολής της Χίου σε εμπορικούς και οικονομικούς ακολούθους των χωρών της Ε.Ε., η οποία θα δώσει και δυνατότητες δικτύωσης σε επιχειρήσεις του νομού. Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου έχει αναλάβει το συντονισμό της διοργάνωσης, θεωρώντας ότι πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία οι εμπορικοί ακόλουθοι αφενός να γνωρίσουν το νησί μας, τους παραγωγικούς κλάδους, εταιρίες  και προϊόντα μας, αφετέρου δε τις επενδυτικές ευκαιρίες για ενδεχόμενες επιχειρηματικές συνεργασίες στο μέλλον.
Οι παρουσιάσεις θα πλαισιωθούν από πρόγραμμα ξενάγησης, με έμφαση στη γνωριμία με τον πολιτισμό και τη φύση της Χίου, αλλά και τα τοπικά προϊόντα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ