3.6.2013 18:51

Στο πλευρό των μικρομεσαίων δανειοληπτών, το Επιμελητήριο Χίου

Συνολικά δίκαιη λύση για τους δανειολύπτες μικρομεσαίους επιχειρηματίες ζητάει με ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Χίου, Με αφορμή το ιδιαίτερα δυσμενές πλαίσιο μέσα στο οποίο καλούνται να δραστηριοποιηθούν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στην ανακοίνωση το Επιμελητήριο αναφέρει:

«Σχετικά με την επιθετική στάση ορισμένων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που αντί να βοηθούν τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, συχνά προτιμούν να τις σπρώξουν στην χρεοκοπία το Επιμελητήριο Χίου επισημαίνει τα εξής :

·        Θα σταθούμε με κάθε νόμιμο μέσο αρωγοί στην προσπάθεια οποιασδήποτε τοπικής μικρομεσαίας επιχείρησης να επιβιώσει και να αποκρούσει την συχνά παράλογη και «άδικη» επίθεση χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων

·        Ζητούμε μία συνολικά δίκαιη λύση για τους δανειολήπτες μικρομεσαίους επιχειρηματίες που ενώ έλαβαν δάνεια υπό διαφορετικές οικονομικές συνθήκες , σήμερα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο αδυνατώντας να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους όχι από δική τους ευθύνη αλλά συνεπεία της βίαιης αλλαγής του οικονομικού περιβάλλοντος . Προτείνουμε «κούρεμα» δανείων με όρους που θα προκύψουν από διαβούλευση με θεσμικούς φορείς όπως είναι τα Επιμελητήρια».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ