28.6.2017 17:16

Στο χέρι του Χιώτη η αεροπορική «εξομάλυνση»

Την πιο ανταγωνιστική, επομένως και την πιο οικονομική για τον επιβάτη χρονιά στις αεροπορικές μετακινήσεις διάγουμε φέτος. Η σταθεροποίηση στη γραμμή Αθήνας – Χίου της AstraAirlines και η προσθήκη δρομολογίου από την SkyExpress ξεφούσκωσε επιτέλους τις παλαβές τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και εξέθεσε τη μονοπωλιακή συμπεριφορά της Aegeanμέχρι σήμερα.

Σχεδόν μια πενταετία φώναζε ο Χιώτης ότι δεν γίνεται η αεροπορική μεταφορά από Χίο για Αθήνα να κοστίζει πιο ακριβά από Αθήνα για Λονδίνο. Χίλιες μύριες αιτιολογίες από το κρατικό αρχικά και ιδιωτικό στη συνέχεια μονοπώλιο. Στου κουφού την πόρτα...

Η κατάσταση βαίνει προς ομαλοποίηση, είναι όμως στο χέρι του Χιώτη. Για να πετύχει χαμηλότερα ναύλα πρέπει να επιβάλλει με τις επιλογές του τον ανταγωνισμό. Να τον ενισχύσει και να μην τον εκδιώξει. Θα το κάνει για την τσέπη του, για την ανάγκη του. Να ξέρει εφεξής ότι ένα αναπάντεχο αεροπορικό ταξίδι στην Αθήνα δεν σημαίνει ανατροπή ενός οικογενειακού οικονομικού προγραμματισμού. Σοφία χρειάζεται στις κινήσεις μας και στις ... κρατήσεις μας. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ