Οικονομία

6/3/13 14:41

τελ. ενημ.: 6/3/13 14:41

Souvenir με υπογραφή … Χίος

Συντονιστικό ρόλο μεταξύ επαγγελματιών του τουρισμού και καλλιτεχνών – δημιουργών, ώστε να παρακινηθούν οι τελευταίοι για την παραγωγή διακοσμητικών αναμνηστικών από τη Χίο προτίθεται να παίξει η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης.

Αντικείμενα ζωγραφικής, κεραμικής, χαρακτικής, αγιογραφίας, μεταξοτυπίας ή ξυλογλυπτικής, εμπνευσμένα από τον τόπο, σε εμπορικές – προσιτές τιμές, θα καταβληθεί προσπάθεια να διατίθενται από εκθεσιακό δίκτυο των τουριστικών επιχειρήσεων στο νησί, ώστε να αποφέρουν συμπληρωματικό εισόδημα στους καλλιτέχνες της Χίου και σε άλλους επαγγελματίες.

«Για το σκοπό αυτό απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Χιώτες καλλιτέχνες να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία, η οποία συνδυάζει την ενίσχυση της καλλιτεχνικής δημιουργίας, παράλληλα με τη δημιουργία αυθεντικών χιώτικων έργων και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλέφωνο: 22713-50869 και στο e-mail: mound1@otenet.gr μέχρι 22 Μαρτίου 2013.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες για να τεθεί το πλαίσιο συνεργασίας», αναφέρεται στην πρόσκληση.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση