4.3.2013 14:00

Σε Βερολίνο και Γκέτεμποργ η Περιφέρεια

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα συμμετάσχει με δικό της stand στο περίπτερο του ΕΟΤ στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις ΙΤΒ στο Βερολίνο και TUR στο Γκέτεμποργκ.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας και στις δύο εκθέσεις, πέρα από την προσφορά τοπικών προϊόντων και του έντυπου πληροφοριακού υλικού που θα διανέμεται, θα υπάρχει επίσης ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώνεται από τους επισκέπτες των εκθέσεων (κοινό και επαγγελματίες) με στόχο να αποδώσει μετρήσιμα στοιχεία για την αναγνωρισιμότητα των νησιών του Βορείου Αιγαίου, τις πηγές πληροφόρησης γι΄ αυτά, την επισκεψιμότητα, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους καθώς επίσης και πληροφορίες που αφορούν το κοινωνικό/δημογραφικό προφίλ των ερωτηθέντων. Στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής, θα διενεργηθεί διαγωνισμός-κλήρωση για δωρεάν διαμονή στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
Και οι δύο συμμετοχές της Περιφέρειας στις εν λόγω εκθέσεις πραγματοποιούνται μέσω χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ στο πλαίσιο της δράσης «Συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις» του 2ου υποέργου «Ενέργειες Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ