20.4.2013 23:15

Προσελκύουν τουρίστες με εκπτώσεις

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Το έχουμε αναφέρει τόσες φορές πια που κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε κουραστικοί, αν όχι γραφικοί. ο τουρισμός δεν είναι μόνο οι υποδομές είναι και οι άνθρωποι που τον αποτελούν και τον πλαισιώνουν και πόσο αυτοί είναι ανοικτόμυαλοι και προοδευτικοί σε δράσεις και πρωτοβουλίες που θα τους αποδώσουν αργότερα σε συνάλλαγμα. Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο πίσω είμαστε εμείς και πόσο προσπαθούν πάνω στο τουριστικό κεφάλαιο άλλα νησιά είναι η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Χανίων για την έκδοση εκπτωτικού φυλλαδίου με τη συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων Χανίων για τους τουρίστες κρουαζιερόπλοιων.

Αυτό το εκπτωτικό φυλλάδιο, θα εφοδιάζονται οι τουρίστες των κρουαζιερόπλοιων που θα φτάνουν στο λιμάνι της Σούδας και  θα ενημερώνονται για τα καταστήματα των Χανίων που προσφέρουν τα προϊόντα τους σε χαμηλότερες τιμές.
Αναφορικά με τη χρήση του φυλλαδίου:

• Θα δίνεται στους τουρίστες των κρουαζιερόπλοιων στον χώρο υποδοχής στο λιμάνι της Σούδας. Οι εκπτώσεις θα αφορούν αυτούς καθώς μένουν για λίγες ώρες (5 - 6) στα Χανιά.
• Στο φυλλάδιο θα υπάρχει χάρτης των Χανίων και της Σούδας με τους εμπορικούς δρόμους και τα μαγαζιά με εκπτώσεις να επισημαίνονται. Επίσης θα υπάρχει και σχετικό σηματάκι το οποίο θα είναι κολλημένο στη βιτρίνα των καταστημάτων με εκπτώσεις.
• Η έκπτωση που θα δίνεται θα ξεκινά από το 10% (το μίνιμουμ) και θα αυξάνεται ανάλογα με το πόσο επιθυμεί ο κάθε επαγγελματίας.
• Το κόστος συμμετοχής κάθε καταστήματος στο φυλλάδιο είναι 20 ευρώ.
• Τα καταστήματα θα ορίσουν ένα άτομο (ιδιοκτήτη ή υπάλληλο) που θα παρακολουθήσει δίωρο σεμινάριο για κάποιες βασικές προϋποθέσεις και ενέργειες που θα πρέπει να τηρούνται.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ